Sain viimeinkin itsestäni irti tuon jo päiväkaupalla paasaamani kuvapäivityksen tänne blogiini... joten pidemmittä puheitta, tässä kuvakavalkaadia!

SNY:ni viimeinen paketti löytyi viimeinkin tänään postilaatikosta, ja vaikka kuinka yritin itseäni hillitä, olin kuin lapsi jouluaattona ja suorastaan revin koko paketin auki täysin vailla itsehillintää... ja kyllä tuli joulupukki melkein kuukauden etuajassa ja minä istahdin ja mykistyin paketin sisällön edessä:

277270.jpg

SNY:ni, joka siis oli Thiire, kirjoitti korttiinsa: "Rakas Salainen Ystäväni! Pitkin syksyä olet saanut minulta pääasiassa langoista koostuvia paketteja. Viimeiseksi lahjaksi sinulle päätin antaa lukupaketin. Toivon, ettei sinulla ole Stitch'n Bitchiä, eikä syksyn Interweaven virkkausnumeroa! Tämä SNY-jutska oli musta todella kiva, ja toivon, että olet pitänyt saamistasi paketeista! Niitä oli niin IHANA suunnitella... "

Siis olenko pitänyt paketeistani??? Kakkiiko karhu metsään? Onko paavilla hassu hattu? Onko minulla tosipaljon lankaa? TOTTAKAI olen pitänyt paketeistani, voi sinua hupsua ihmistä! Minulla ei siis todellakaan ole kumpaakaan ylläolevista lukuelämyksistä, joten nappiin osui...

Ja kun nyt tässä SNY:lleni laulan kiitostani, niin tässä viimeinkin kuva myös lokakuun paketista:

277273.jpg

Valkoista huopuvaa villalankaa, valkoista huovutusvillaa ja jouluteetä... minulla on sellainen tunne, että tuo lanka päätyy vielä jonkin uskaliaan Kool-aid -kokeilun jatkojalostustuotteeksi, ja tuosta valkoisesta huovutusvillasta minun täytyy opetella neulahuovuttamaan suloisia valkoisia enkeleitä...

Ja nyt, ennen kuin vuodatan liikaa siirappia ihanaisen SNY:ni päälle, siirrytään välillä muihin aiheisiin, joilla tietenkään ei ole niin suurta merkitystä, mutta jos nyt kumminkin laittaisin pari kuvaa omista käsitöistänikin tähän...

212935.jpg
Tämän huivin tein harjoitustyökseni, kun halusin kokeilla IhanItsen huivivaihtoon hinkuamaani mallia. Lankana on jostakin alennushyllystä luokseni muuttanut täyspuuvillainen Zitronin nauhalanka, jonka nimeä en siis tietenkään enää muista. Tähän huiviin menivät ne kaksi kerää, jotka olin ostanut, joten ei jämälankoja näistä!

277237.jpg
Ja tällainen tuli varsinaisesta huivivaihtohuivistani. Hapsuista tein tarkoituksella hieman lyhyemmät kuin alkuperäisessä mallissa, ihan käytännöllisyyden vuoksi. Pituutta huiville tuli liki kaksi metriä, se on kuvassa moninkerroin taiteltuna. Tämäkin on nauhalankaa, Marks&Kattensin sellaista (ja nimi on tottakai jo lipsahtanut muististani). Toivon todellakin, että huivini saaja siitä pitää...

277243.jpg
Ja tässä viimeinkin todistuskappale siitä, että aviosiippa sai kuin saikin illuusioneulehuivin isänpäivälahjaksi... kuvasta voi vain arvailla, jos ei tiedä, mutta kyllä siinä lukee JYP. Niinpä niin, aviosiippa on Keski-Suomesta kotoisin... Tuo vasemmalla ylhäällä oleva musta möykky on tychus-pipoa mukaellen neulottu musta pipo, sekin kuului osana tähän isänpäivälahjaan.

277266.jpg
Ja sitten vielä kuva kasasta omalla reseptillä kehitellyistä pesusienistä... materiaalina pääosin puuvillalankojen jämiä, Tallinnasta tuotuja pellavalankoja sekä kalastajanlankaa. Nämä ovat arpajaispalkinnoiksi tarkoitettuja, mutta neuloin myös 4 kpl omalle SNY:lleni viimeiseen pakettiini - ja lisää syntyy aivan varmasti vielä ennen joulua!

No niin, siinähän sitä sitten tulikin, kuvia... muut työt ovat niin pahasti vaiheessa, että niistä sitten kuvia vasta, kun ovat esittelykelpoisia!