Jos oli keväällä kiire, niin eipä tiennyt syksyn tullessa kiireiden tuplaantuvan...  Jos haluaa ehtiä käsitöitä tekemään, on bloggailut jätettävä melkein kokonaan paitsioon, pöh!

Mutta kerrottakoon lyhyesti, mitä olen viime aikoina puuhaillut:

  • ostanut lankaa niin kotimaasta kuin ulkomailtakin (Tallinnasta...)
  • siivonnut kotia
  • käynyt töissä
  • virkannut ja viime aikoina vähän taas neulonutkin.

Omat ja lasten harrasteet vievät sitten sen vähänkin ajan, joita ei noihin jo yllämainittuihin kuluta. Tietokoneelle pääsy kotona on jatkuvaa neuvottelua (pitäisi kai hankkia toinenkin kone), kun nuoriso joko a) istuu sen edessä tai b) norkoaa vieressä mankumassa koneelle pääsyä.

Joitakin kesän loppuaikojen tuotoksia piti vielä esittelemäni:

Nämä pienet virkkaukset ovat jo kadonneet maailmalle, tein ne pojan kotiturnauksen arpajaisiin voitoiksi.

kotia olen myös hiukkasen sisustellut, omaksi ilokseni, ja monesta paikasta inspiraatiota saaneena piti kokeilla sitten tätäkin:

Kohensin parin vanhan Ikea-jakkaran kuntoa ja ulkonäköä virkkaamalla niille päälliset Maxi-langasta, jonka tuhoaminen aina vain jatkuu ja jatkuu, eikä tunnu loppua tuolle tulevan. Tuo ylempi jakkara asustaa nykyään tyttären huoneessa, alempi taas ajelehtii olohuoneessa lankakorieni alustana...

Monenlaista muutakin on valmistunut, mutta kuvat ovat aina vaan ottamatta. Syksyn tulo tietää myös minun kohdallani aina piponeulontakauden alkua, ja tämän syksyn kolmas pipo onkin jo puikoilla - niistä lisää sitten vähän myöhemmin.