Kiitos hyvät ystävät! Arvonta on ohi, kommentteja kertyi niin huimasti, että vähän huippaakin... Kiitos teille, oli antoisaa lukea siitä, mikä teitä syksyssä koskettaa. Suurin osa kommentoijista tuntuu olevan syksyihmisiä, kuten minäkin.

Arvontahetki siirtyi vähän myöhäiseksi, kun tänään on tullut oltua ihan levottoman sosiaalinen ja juoksenneltua vähän siellä sun täällä, nyt viimeksi illalla juhlistamassa isäni eilen ollutta syntymäpäivää. Mutta sainpas sitten kuitenkin kaivettua netistä esiin satunnaislukugeneraattorin, joka arpoi pääpalkinnon eli huivin voittajaksi *tadadah!* kommentoijan numero 11 eli Matunin! Ja koska vatsa täynnä synttärijuustokakkua olin hövelillä päällä, arvoin vielä kaksi lisälohtupalkinnon saajaa, jotka olivat kommentoijat 1 eli Pami ja 6 eli Mammutti. Huiveja en teille lupaa, mutta jotain pientä kivaa itsetehtyä kuitenkin!

Palataan arvontalogistiikan ihmeellisiin yksityiskohtiin myöhemmin, nyt on pakko päästä hetkeksi soffalle rentoutumaan neuleen pariin ennen sukeltamista peiton alle, joten - palaillaan!