Viikko on ollut köyhä blogimerkintöjen kannalta, sillä yritin epätoivoisesti saada kuvien latausta aikaiseksi siinä kuitenkaan onnistumatta, joten tämäkin postaus tulee nyt ilman kuvia...

Viikko on hurahtanut töitä tehdessä ja iltariennoissa kuin huomaamatta. Joka ilta olen tullut kotiin vasta iltasella, sillä jokaiselle illalle on riittänyt jotakin ylimääräistä puuhaa: ostoksilla käyntiä, kuntosalilla käyntiä, kuoroharjoituksia jne. Käsityötkin ovat jääneet lapsipuolen asemaan, puhumattakaan nyt sitten muusta huushollista ja perheestä...

Aviosiippa lähti aamulla reissuun ja palailee vasta sunnuntai-iltana, mutta perheen pääluku pysyy tasaisena, kun kummityttöni tulee lyhennetylle viikonloppuvierailulle. Lyhennetylle siksi, että äitinsä käy hänet noutamassa sunnuntaina jo puoliltapäivin, sillä meidän muiden täytyy lähteä sitten Hangon suuntaan perheystävän kuusikymppisiä juhlimaan. Ja huomenna on suuri päivä; menemme koko porukka TikTakin konserttiin, jolla kerätään varoja Esikoisen lätkäjoukkueen hyväksi. Onneksi olen tällä kertaa älynnyt pysyä erossa kaikista työhommista, joten menen sinne vain lasten kanssa nauttimaan musiikista.

SNY:n viimeinen yllätys etenee kohtuullista vauhtia, ja uskon saavani paketin lähtemään ensi viikon alussa. Sitten on sekin hupi ohi... Huivivaihdon huivikin lähti vaihtoemolle ja oli eilen saapunut perille. Ensi viikolla on sitten odotettavissa pakettia sieltäkin päin, jännittää vähän millaisen huivin saan ja kuka sen on minulle tehnyt! Oma SNY:ni jo edellisen postauksen kommenteissa totesi, että postia olisi tulossa, joten jännitän kotiinmenoakin joka päivä... =)

Painonhallinta sujuu hyvin: kotivaakani kertoo 5 kilon painonpudotuksesta, ja eilen ensimmäinen henkilö kommentoi, että olen selvästikin laihtunut... joten hukkaan ei ole mennyt tämä itsekieltäymys! Hahaa, kohta saan ryhtyä pakkaamaan laatikkoon liian suuriksi jääneitä vaatteita... JESS!