Eilen hurautin töistä suoraan lasten koululle, tapaamaan rehtoria. Ei, lapset eivät ole keksineet mitään kepposia, siitä ei ollut kysymys, vaan vanhempainyhdistyksemme oli sopinut palaverin rehtorin ja vararehtorin kanssa, ja hallituksen puheenjohtajana minun tuli toki olla paikalla kertomassa, mitä olemme viime aikoina pohtineet. Keskustelu oli hedelmällistä, saimme rehtorit innostumaan ajatuksistamme ja ideoistamme, ja nyt näyttää siltä, että ensi keväänä on tiedossa mukavaa projektintynkää varainkeräyksen merkeissä. Hienoa, kun asiat etenevät!

Käsityörintamalla asiat etenivät myös: kokouksesta kotiuduttuani istuin lasten kanssa katsomassa palkkapäivän kunniaksi ostamaani Disney-leffaa, ja siinä sivussa valmistui pari pesukinnasta vaihteeksi virkaten, eli ei hukkaan mennyt eilinenkään ilta. Kuvia en noista kintaista nyt jaksanut näpsiä, sitten kun on taas se maaginen kymmenluku niitä valmiina, niin otan sitten "perhepotretin". Lankaa kului kahteen kintaaseen yhteensä 90 g.

Aika vauhtia tämä marraskuu etenee, olen jo nyt ylittänyt lokakuun langankulutuksen, ja kuu on vasta puolessa...=)

Tänään tulee olemaan niin vauhdikas ainakin tuo alkuilta, ettei käsitöistä tarvitse edes haaveilla. Ja olisi kai tästä illasta uhrattava osa siihen aina niin ajankohtaiseen ja ah, niin tympäisevään vaatehuoltoon. Maaninen pyykinpesuni on tuottanut tulosta hillittömän puhdasvaatevuoren muodossa, ja niitä pitäisi nyt ryhtyä silittelemään ja piilottelemaan kaappeihin. Esikoisen vaatevarasto nimittäin suurinpiirtein tuplaantui, kun vanhemmilta serkuksilta tuli pari jätesäkillistä vaatetta - ei tarvitse pariin vuoteen tässä vaatteita pahemmin ostella...=) Mutta minne nuo kaikki saadaan mahtumaan? Siinäpä pulma.

Perhe onneksi loistaa poissaolollaan: aviosiippa huoltajakurssilla jäähallilla ja lapset naapurissa synttäreillä klo 18 eteenpäin. Ja keskiäkäinen? Jossain siellä vaatevuoren alla, tavallistakin äkäisempänä... =)