... minun osaltani. Jotkut ahkerat vielä varmasti tekevät käsitöitä viimeiseen hetkeen asti, minä pyhitän huomisen illan perheelle ja teatterille.

Mutta tässä vielä viimeinen hamsterityöni - ystäväni Nunnu.

419187.jpg
Nunnu viihtyy parhaiten pienten lasten ja vauvojen kainalossa unikaverina. Nunnu on neulottu merinowoolista, mutta sen voisi yhtä hyvin neuloa vaikkapa puuvillasta, jolloin se voisi olla myös kylpykaveri - tosin sitten on hyvä olla erikseen kylpyNunnu ja uniNunnu. Nunnu voi olla kissa (kuten kuvassa), koira, hiiri, pupu, nalle tai vaikkapa tiikeri, poika tai tyttö tai mielikuvitusolento - vain taivas on rajana! Nunnun esikuvan löysin Lion Brandin ohjesivustoilta, mutta Nunnu on ihan oma luomukseni, ja ohjeen tai lähinnä reseptin kirjoitan lähiaikoina ylös ja lisään tuonne pesusienen ohjeen kaveriksi.

Tälle Nunnulle ei vielä ole olemassa sitä omaa lapsi- tai vauvakaveria, mutta eiköhän sellainen pian löydy. Äideille tiedoksi: Nunnu on turvallinen ja pestävä, se menee pieneen tilaan ja sen voi ottaa kaikkialle mukaan, ja hätätilassa Nunnulla voi vaikka pyyhkäistä puhtaaksi lapsen kasvot... Nunnu on siis myös äidin hyvä kaveri!

Nunnusta voi tehdä pienen tai ison, ihan mikä sattuu miellyttämään. IsoNunnu voi toimia samalla päiväunipeittona, ja pikkuNunnu mahtuu vaikka taskuun mukaan matkalle. Ja Nunnuun voit käyttää myös vaikka kaikki pehmoiset jämälankasi, sillä Nunnu on aina tekijänsä "näköinen".... =)

Nyt on aika vetäytyä yöpuulle ja iloita päivän saavutuksista, hieronnasta, jumpasta, saunasta ja Nunnusta...