On tullut harrastettua HUONOA ELÄMÄÄ... ihan isoilla kirjaimilla. Olin kaverin kanssa (terveisiä, hengissä ollaan vielä, ja oli kivaa!) Lohjalla katsomassa Popedaa paikallisessa. Pitkä ja kostea oli ilta, ja olisi kai voinut arvata jo etukäteen, ettei sitä bändiä tule katsomaan mitään älyn jättiläisiä... *huoks* Kotiin päästyäni poimin vieläkin lasinsiruja kenkieni pohjista - kävi sääliksi ravintelin siivoojaa... Kankkusta on jatkunut tähän saakka - hyvin keski-ikäistä - ja katumusharjoituksena olen tänään siivonnut ja järjestellyt kuopuksen huonetta uuteen uskoon sekä imuroinut muutaman muunkin huoneen... Eilen kykenin sängystä ylös vain voimaan huonosti, kuorimaan perunat ja lykkäämään makkaroita uuniin - mies sai tehdä perunamuusin enkä minä kyennyt edes syömään... Hohhoijaa...

Käsityörintamalla olen alistunut nyt tekemään vain tuota Lehtimetsä-huivia, sillä luovutushetki on viikon päästä. Neljäs vyyhti lankaa on menossa (niissä olikin vain 50 g kussakin) ja yksi vyyhti on siis tuon jälkeen vielä jäljellä. Todennäköisesti saan tällä hetkellä menossa olevasta enää pari mallikertaa, ja viimeisestä kerästä ehkä juuri sen kaksi mallikertaa tai ehkä vain yhden sekä muutaman kerroksen ainaoikeaa. Huivin korkeus on tällä hetkellä jo (pingottamattomana) ainakin 80 cm, joten ihan hyvän kokoinen huivista tulee.

Maskottivirkkaukseen aloittamani maskottineulatyynyn alku on edelleen samassa pisteessä kuin torstaina, eli ei ole edennyt yhtään. Mutta jospa tässä illan mittaan, sillä lehtimetsää en vain jaksa tuijottaa koko ajan.

Bandannapiponi on saanut ilahduttavan hienon vastaanoton, kiitos vain kaikille kommentoijille niin täällä omassa kuin myssyviikkojenkin blogissa. Ohjekin on siis nyt tuolla sivupalkissa omalla ohjesivullaan, joten virkkuukoukut vain esiin!