Eilisen lumisateen jäljiltä maailma valkeni hetkeksi. On se hämmästyttävää, miten paljon muutaman sentin lumikerros voi vaikuttaa. Säilyisipä tuo lumi nyt maassa edes viikonlopun yli, sillä markkinoilla olisi niin paljon mukavampaa lumisessa säässä...vaan eipä taida toive toteutua.

Tänä iltana on luvassa tiivistä työntekoa: arvat pitää vääntää ja jos vain jaksan/ehdin/viitsin, ajattelin tehdä karjalanpiirakoiden kuoria valmiiksi mahdollista jossain välissä tapahtuvaa varsinaista leipomista varten. Ei siis edelleenkään vapaa-ajan ongelmia tiedossa. Ikävä vain, että esikoinen on lätkätreeneissä tänään, olisin voinut harkita lapsityövoiman käyttöä arpojen valmistamisessa muutaman euron korvausta vastaan... Onnistuisikohan kuopukselta?

Eilen illalla tikuttelin valmiiksi yhden hyshys-jutun ja heitin koneeseen. Eipä ollut pesuohjelma riittävä, joten illalla uusi yritys. Tästäkään ei voi kertoa toistaiseksi muuta kuin sen, että vironvillaa kului 112 g. Täysin vastoin tapojani muistin nyt jopa ottaa mittoja muistiin ENNEN pesukoneeseen viskaamista. Hyvä minä!

Kesken on parhaillaan kaksikin hyshys-juttua, toinen apelle ja toinen kummitytölle. Eilen saapui postin mukana myös kaksi reissuhuivia jatkettavaksi, joten tekemisen puutetta ei ole. Huivit saavat odottaa ensi viikkoon, tällä viikolla ei ole aikaa uhrata niille ajatusta kummempaa, mutta tuumailin, että ennen joulua ne voisi kyllä laittaa eteenkinpäin.

Joulukirjeemme on edelleen ajatuksen tasolla, senkin suhteen pitäisi pikimmiten tehdä jotain. Eikös se viimeinen postituspäivä ollut 15.12.2008? Onhan tässä siis aikaa vielä, öh, viisi päivää, joista kaksi kuluu markkinoilla ja muut valmisteluissa. Saas nähdä kuinka käy, lähetetäänkö meillä tänä vuonna uuden vuoden tervehdyksiä... =)