No, sehän on SNY!!!!! Minullapas onkin sellainen salainen ystävä, että ei ihan kaikilla olekaan.  Taisin sotkea hänen suunnitelmansa pahemman kerran lanka-allergioideni kanssa, mutta asettamistani hidasteista huolimatta SNYni porskuttelee aina voittoon... Katsokaas, mitä tällä kertaa sain:

Ikioman partiolaisten joulukalenterin, hurmaavan lumiukkokortin sekä taivaallisen pehmeää, suloista ja siliteltävää merino-bambu -lankaa. Kuva valehtelee taas kerran langan väristä enemmän kuin tuhat sanaa, mutta sanallisesti kuvattuna vyyhdessä on kaikki jumalaiset harmaalla taitetut lilan sävyt, joita minun mielikuvitukseni kykenee keksimään. Kuulepas, salainen ystäväni - totta on, ettei liila ole enää vuosiin kuulunut käyttövärieni joukkoon, sillä onnistuin kyllästämään itseni kyseisellä värillä nuoruusvuosinani, mutta se ei estä minua rakastamasta tätä lankaa täältä ikuisuuteen. Taidan siirtää liilan takaisin vaatevarastooni... Tämä on ohutta, mutta vyyhdissä on lankaa niin paljon, että kenties neulon tai virkkan tästä kaksinkertaisella langalla jonkin ihanan huivin. Tai sitten vain käpälöin tätä seuraavat puoli vuotta...

Ihan harmittaa, että on enää yksi paketti tulossa. Ja jospa muistaisin vielä ne hyvät tavat, niiata niksauttaisin nätisti ja sanoisin oikein kuuluvasti: KIITOS!