Toissayönä, kun kaverin kaulaliina oli päätelty eikä mitään muutakaan ollut puikoille tulossa, otinkin esiin virkkuukoukun ja päätin muistutella mieleen, kuinkas minä sen Nina-huivini oikein väsäsinkään... ? Mukavasti mahtui koukku käteen pitkästä aikaa, ja ennen kuin huomasinkaan, oli valmiina kaksi huivia. Yllättynyt

Tässä ensimmäinen:

Ja tässä toinen:

Molemmat on virkattu seiskaveikasta 4,5 mm:n koukulla. Ylempi on tuommoinen perusketjusilmukkahuivi, niskasta aloitettu, ja alempi taas jonkinsorttinen versio Nina-huivista. Ylemmässä huivissa käytin seiskaveikan sinistä tasaraitalankaa, yhden kokonaisen ja yhden jämäkerän, yhteensä 175 g, ja alemmassa on Jättiraitaa yksi kerä sekä tummanpunaista yksiväristä vajaasta kerästä jonkin matkaa, huivin paino on 205 g. Yhteensä siis grammoja lisää lankahamstereihin 380 g.

Tuon alemman huivin aloitin eilen illalla neuletapaamisessa, ja virkkaamisen lopetin tänään puoliltapäivin. Nyt vähän kihelmöisi taas neuloa, mutta toisaalta tekisi mieli jatkaa hyvin alkanutta virkkausinnostusta... Katsotaan, mitä mieleen juolahtaa!