Jouduin tänään lähtemään töistä kesken päivän, kun päätä särki itsepintaisesti ja nousi kuume. Kotiintulo ei ole erityisesti helpottanut tilannetta, mutta puolikkaalla kourallisella buranaa olen saanut pääkipuilun talttumaan sen verran, että jaksan istua sohvalla virkkaamassa (!) ja täällä bloggaamassa... Välillä piti kyllä pötkähtää sohvalle pitkäkseen, kun ei vain enää kestänyt pääkopan kipuilua.

Mutta käsitöistähän sitä piti puhumani. Parin viime päivän aikana olen saanut virkattua ja neulottua pesukintaita siihen malliin, että nyt saavat vähäksi aikaa piisata, viikonloppuna yritän keskittyä muihin käsitöihin, lähinnä enkeleiden tekoon. Tässä siis kaikki arpajaispalkinnoiksi menevät pesukintaat:

1097521.jpg

Tässä sievässä rivissä ensin neulotut, uudella mallillani tehdyt kintaat, ja tuossa alempana sitten virkatut, myöskin omalla "mallilla" väsätyt - tosin tuntuu siltä että mallista on turha puhua, kaikki nuo ovat hieman erilaisia keskenään...

1097524.jpg

Neulotuissa pesukintaissa olen käyttänyt lankoina ainakin Lidlin Coloradoa, amerikkalaista Sugar'n'Creamia, jotain vaaleankeltaista merseroitua puuvillalankaa (olikohan sen nimi Kamomilla tai jotain???) sekä kirpparilta löytämääni ranskalaisen Pingouinin puuvillalankaa, jossa on noita valkoisia hapsuhörselöitä. Kaikissa kintaissa on mukana myös joko kalastajalankaa tai virolaista pellavalankaa karheutta lisäämässä.

Virkatuissa on tuosta kirpparilöytöäni (se on tuo vaaleanpunerva lanka), yhdessä näköjään käytin Coloradoa ja kaksi laitimmaista (beige ja puhtaan valkoinen) ovat Suvia. Näissä virkatuissa on samoin lähes kaikissa mukana tuota kalastajalankaa tai pellavalankaa mukana.

Eilen, toissapäivänä ja tänään valmistui yhteensä viisi kinnasta, joiden yhteenlaskettu langankulutus on 204 g, minkä lisään vielä tuonne marraskuun langankulutukseen. Tässä kuussa olenkin kuluttanut lankaa ihan kiitettävästi, mutta onhan tuota tullut hankittua lisääkin... Pöh! Saas näöhdä, jaksanko taas uuden vuoden kunniaksi käydä lankoja läpi ja tehdä inventaariota - olisi toki lysti nähdä, olenko yhtään saanut kokonaismäärää pienennettyä - epäilen pahasti...*pyöritteleepi silmiään*.

Nyt suuntaan taas lääkekaapille, särky kolkuttelee taas ovella. Joten lisää lääkettä kitusiin ja kohta unten maille, josko aamu valkenisi sitten yhtään mukavampana...