Viikonloppu hujahti ohi tuosta noin vain. Höh. Se sisälsi enimmäkseen jääkiekkoa ja seuraavaksi eniten neulomista ja pitkästä aikaa myös virkkaamista (!). Lisäksi siivoilua, ruoanlaittoa ja ihmettelyä.

Perjantai-iltana oli Esikoisella lätkämatsi ihan peräti Hartwall Areenalla. Noh, siis siellä kakkoshallissa eli harjoitushallissa, syvällä maan alla. Erikoinen paikka, mutta ei mitenkään hullumpi sinänsä, kelpo katsomokin, mutta vaikka alas mennessä olikin askeleissa vauhtia, ei paluumatka ollutkaan niin kiva pitkää ylämäkeä tallustaen...

Vastassa oli tietysti Jokerit, kun Hartwall Areenalla oltiin. Jokerit johti ainakin vielä silloin lohkoa, joten Nupsin pojat odottivat kovaa vastusta. Matsi oli vauhdikas ja silti siisti, jännitystä piisasi loppuun asti, sillä peli oli hyvin tasaista. Ikävä kyllä peli päättyi Jokeireille 3-2, mutta pojilla ei totisesti ollut mitään häpeämistä, oli vastustajankin valmentajaporukka poikia kehaissut.

Eilen oli sitten alkusarjan viimeinen peli, vastassa EJK ja paikkana kotihalli. Me äidit olimme valmistautuneet kovaan kannustukseen ja parhaamme teimme, samoin kuin pojatkin. Peli oli taas hyvin tasaista kolmannen erän alkuun asti, ja sitten tuli Nupsille jokin kummallinen repsahdus, ja kohtuullisesta altavastaaja-asemasta 2-3 EJK tykitti äkkiä numerot lukemiin 7-2. Yhden maalin Nups sai vielä tehtyä, ja niin EJK:kin, joten loppunumerot olivat 3-8, vaikka peli pyöri kuitenkin eniten EJK:n maalilla. Ei kiekko sitten vain pomppinut Nupsille. Pojat olivat tietysti vähän alamaissa, mutta nyt odotellaan sitten, miten muilla joukkueilla pelit menevät, että nähdään, pelaavatko pojat keväällä divisioonassa vai pääsevätkö pudotuspeleihin ja kenties vielä liigaan jatkamaan.

***

Käsityörintamalla on työn alla Doris Chanin All Shawl. Hmm, miksi ihmeessä en ole virkannut tätä jo miljoonaan kertaan? On vain niin joutuisa malli tehdä, juuri omiaan lahjahuiviksi. Tämäkin menee lahjaksi, aikanaan. Lisäksi työn alla on kolmannet Uddevalla-kämmekkäät. Juups, olen perin tykästynyt tuohon malliin, se on juuri riittävän ja sopivan simppeli minun makuuni.

***

Kiitos muuten kommenteista. Lanka-allergiaani eivät hanskat juuri auta, sillä alpakka- ja mohairlangasta tulevat allergeenit eivät kutittele käsiäni, vaan menevät hengitysteihin ja ärsyttävät niitä, samoin huulet turpoavat ja silmät kutisevat, enkä ainakaan vielä ole keksinyt mitään konstia, millä ärsytyksen saisi vähemmäksi. Noita alpakkakämmekkäitä neuloessa tosin ärsytys väheni kämmekkäiden edistyessä, taisi tulla jonkinasteista siedätyshoitoa siinä, mutta mieluiten noita allergisoivia kuitenkin neuloisi ulkona - mutta se taas ei enää näin myöhään syksyllä onnistu. Jäähallissa neulominen sujuu helpommin...