Tulin töihin skootterilla, koska perhe lähtee mökille ainoalla tällä hetkellä käytössä olevalla autolla. Ihan kiva oli ajella, sai suihkunkin siinä samalla... =) No, oikeasti ei kastunut muuta kuin vähän rinnukset, ajotakki falskaa vetoketjun kohdalta. Onneksi täällä töissä on kunnon sosiaalitilat ja siellä kuivauskaappi, eivätköhän nuo kamppeet ole taas kuivia ja kunnossa sitten, kun on töistälähtö ja uuden kastumisen aika! <--- tää on ihan oikeesti optimistinen ihminen! Tälläkin hetkellä ulkona tulee vettä ja tuulee niin, että läpimärät liput vain läiskyvät.

Kävin eilen töiden jälkeen kääntymässä Tapiolassa vain todetakseni, että suosikkikäsityöliikkeeni on edelleen lomalla. Se oli ehken ihan hyvä asia, eipähän tullut törsättyä lankoihin. Koska olin kuitenkin vakaasti päättänyt käydä kaupassa, kun kerrankin tilaisuus oli, niin ajelinpa sitten läheiseen Tarjoustaloon, josta olisi saanut viime sesongin Novitan lankoja kohtuullisella halvennuksella, mutta enpäs ostanut yhtään! Sen sijaan ostin kerroslaskurin ja 5 mm:n lyhyet (25 cm) suorat puikot, nekin olivat alennuksessa. Nuo suorat puikot ostin korvaamaan niitä rakkaimpia muovipuikkojani, jotka sain kesäkuun puikkokatastrofin yhteydessä katkaistua... =( Vieläkin surettaa...

Lasten noutorumban yhteydessä selvisi, että vanhempani voivat sittenkin hoitaa lapsiamme ensi viikonloppuna, kun minut ja aviosiippa on kutsuttu ystäväpariskunnan suvun mökille viettämään perinteisiä laulujuhlia - nyt ensimmäistä kertaa! Ystäväpariskunnalla on oikeus käyttää suvun upeaa saaristomökkiä yksinoikeudella ainakin yhden viikonlopun ajan kesässä, ja heillä on silloin tapana kutsua sinne kaveripariskuntia viettämään aikaa yhdessä ruoan, runsaan juoman ja monenlaisen aktiviteetin parissa. Minä ja pariskunnan vaimopuolisko olemme vanhoja luokkakavereita, ja olenpa aikoinani esittänyt jossain määrin merkittävää roolia heidän yhteisen taipaleensa aloituksessakin - ja sitten myöhempinä aikoina siippani työllisti ystäväni puoleksi vuodeksi, saman alan ihmisiä kun ovat. Edellisesta kutsusta on muutama vuosi aikaa, ja silloin emme päässeet, koska siipan pikkuveli avioitui juuri samaisena viikonloppuna. Ja sitä edellisen viikonlopun muistan edelleen, koska minulla oli silloin taatusti elämäni hirveimpiin lukeutuva kankkunen... => Sitä nuoruusaikaa... =) Joka tapauksessa luvassa on siis ainakin runsaasti laulua sekä uusien ihmisten tapaamista, sillä me kutsutut emme yleensä ole toisillemme välttämättä tuttuja. Ihanaa, että sittenkin päästään!

Ullablogista oli lomani aikana tullut viestiä, että torstai-iltana olisi Hobboksissa luvassa neuleiltamat! Kun ei minulla tällä viikolla ole mitään pakkoa mennä kotiin ruokaa laittamaan, päätin lähteä sinne sitten minäkin - joten jos joku blogikaveri sattuu tämän lukemaan, niin liity seuraan! Minut tunnistaa luultavasti parhaiten siitä, että raahaan mukanani joko moottoripyöräkypärää ja/tai jotakin tässä blogissa esiteltyä kassia... =) Iltamat ovat klo 17-21, joten sinne vaan - siinähän voi sopivasti käväistä ensin nurkan takana Menitassa pistäytymässä... =)

Tuo uudelleenmodifioitu Shoop Shoop- jakkuni edistyi eilen illalla taas mukavasti, pituutta alkaa pikku hiljaa olla riittävästi, joten varmaankin tänä iltana pääsen käsiksi hihoihin ja mahdollisesti jopa viimeistelyihinkin. Toistaiseksi on lankaa kulunut melkein kaksi kerää Hjerte Sockaa (eli liki 100 g) ja melkein yksi kerä nallea (liki 150 g). Veikkaisin, että toinenkin Nalle-kerä vajenee ainakin 50 g verran, ja ehkä kuluu vielä yksi Hjerte-kerä. Tuota on ollut niin kiva tehdä, että otan kyllä heti koukulle jostain toisesta langasta seuraavan version. Ja täytyy myös kirjoitella tuosta vähän tietoja ylös rakkaaseen sinikantiseen neulemuistikirjaani.

Täytyy vähän laskeskella, riittäisikö jokin noista kesäkuussa hankkimistani ihanuuslangoista tuohon jakkuun - olisipa aika herkkua tehdä tuollainen pikkujakku esim. siitä Malabrigon merinosta...