Olisi niin paljon blogattavaa, mutta aika ei anna periksi. Loma loppui, ja reissusta Karjalaan olisi niin paljon kerrottavaa, samoin monesta muustakin asiasta, mutta saavat nyt odottaa. Valmiit työt pitää kuitenkin aina ujuttaa Ravelryyn, joten niistä on helppo kertoa pikaisesti täälläkin.

Esikoisen lätkäjoukkueen syyskausi alkoi ja viikon päästä viikonloppuna on jo oma turnaus, joten ryhdyin tehtailemaan arpajaisvoittoja. Teini-ikäisille hormonihirmuille en taida keksiä mitään sopivaa, mutta tuumailin, että ehkä tällaisia pehmo-otuksia voi sitten lahjoitella vaikka pikkusystereille tai niille sydämen valituille, jos ei omassa huoneessa ole enää tilaa pikkupehmoille...

Vasemmalta oikealle ja alas: Chubby fish, Gabu, Bird of a feather, ihan oma pöllönen, muutama mustekala, pönäkkä pikku valas, aurinkoinen, kiroilematon siili ja pari temppupalloa. Alhaalla oikealla viimeiset Soita mummolle -kampanjaan tehdyt sydämet. Sydämet lähtivät muuten tänä aamuna uuteen kotiinsa, ilmeisesti pientä kampanjaiskua on odotettavissa pikapuoliin.

Lisääkin on vielä tulossa, ajattelin viedä pesueen vielä viikonlopuksi mökille, jos vain saa perjantain ottaa vapaaksi. Se on sitten kesän viimeinen mökkireissu, sieltä tullaan sunnuntaina ensin Hyvinkäälle Esikoisen harjoituspeliin, ja siellä ajattelin vielä nauttia pehmoelukoiden väsäämisestä. Oikeasti on ollut kivaa pitkästä aikaa väkerrellä tällaisia pieniä, vaikka mielessä onkin pyörinyt pari kutkuttavaa virkattua vaatekappaletta... Mutta saavat odottaa ne.

Työnteko ei ole kivaa. Eikös tuota lomaa voisi jatkaa ihan suosiolla vaikkapa syyskuulle asti???!!!!