On tämäkin perjantai-ilta: kuopus katosi kotoa isovanhempien kanssa jo ennen kuin tulin töistä kotiin, perheen miesväki kaikkosi puoli tuntia sitten jäähallille. Mitä tekee keskiäkäinen, keski-ikäinen nainen, kun perhe hänet näin tylysti hylkää????!

Avaa punaviinipullon, leikkelee vinon pinon paperilappusia, kirjoittaa niihin nimiä ja arpoo onnelliset blogiarvonnan voittajat. Ja juo sitä punaviiniä.

Näin monta lappusta (45 kpl) sulloin Esikoisen lippikseen, joka aiemmin illalla palveli sählymaalivahdin räpylänä ja oli siksi niin näppärästi käden ulottuvilla tässä arkiolohuoneessamme.

Sekoittelin, sekoittelin ja möyhensin lappusia, nostin lippiksen niin ylös, etten nähnyt lappuja... ja laskin sen hetkeksi alas, että saatoin juoda hieman punaviiniä... *hih*

Ja sitten nostin lippiksen uudestaan ylös ja kurottelin sieltä ensin yhden ja sitten toisen onnellisen voittajan... (vähän punaviiniä tähän väliin, kun jännittää niin kamalasti!)

Ja tadaa!

Hitsinhitsinvitsi! Anitta oli ensimmäinen, joka ehti osallistua arpajaisiin, ja Annariu on ehtoinen emäntäkollegani Länskäri-neulojista - johan sattui! Kumpikaan ei ollut ehtinyt esittää toivettaan palkinnosta kommentissaan, joten kyselen niitä toiveita ihan kohta blogeissaan... (vielä vähän punaviiniä...)

Onnittelut voittajille! Ja jokaiselle kommentoijalle kiitos. Se on pieni sana, jolla on iso sisältö. Punaviinillä lienee osuutensa siihen, että juuri nyt keskiäkäisen silmät kostuvat liikutuksesta, kun ajattelen teitä kaikkia lämpimästi. Saisinpa olla jokaisessa satavuotisjuhlassa mukana, edes kärpäsenä katossa!

Itse en usko niin korkeaan ikään eläväni, joten juhlin jokaista alkavaa päivääni tavalla tai toisella, ja nostan punaviinilasini teidän kaikkien terveydeksi, juuri nyt ja tässä... Cool Elämälle!