kun ns. laatuaika kuluu ns. sairastaessa. Minulla on joku ihan hämärä tauti - nostaa pikkusen lämpöä, sellaseen max. 37,5 asteeseen, jolloin olen ihan ventti. Ei ajatus kulje, ei käpälä nouse. Lähdin eilen töistä vähän niinkuin kesken (siis jo klo 15) ja olen siitä asti lepäillyt kotona. Nukkunut tirsoja, herännyt ja juonut, syönyt, istunut ja ihmetellyt, vähän tehnyt käsitöitäkin (hahtuvan tuhousta edelleen), ja sitten olen taas painunut pehkuihin. Ei ole nuhaa, ei kurkku kipeä, vähän särkee niveliä ja siinä kaikki. Ja väsyttää armottomasti.

Tänään olen joutessani neuloskellut mallitilkkuja, Villapallon blogista bongatun Laina-tädin otsapannan (vielä vähän kesken), neulonut protoja enkeleistä ja virkannut protoja pyyheliinapidikkeistä. Neuloin yhdestä kauan sitten eBaystä ostetusta langasta mallitilkun ja heitin koneeseen siinä toivossa, että huopuisi. No ei huovu. Pännii.

Pelastin kuitenkin yhden immeisen päivän, joten ei tämä päivä ihan hukkaan heitettyä ollut. Ixulla oli pieni kirjakatastrofi (taidamme olla siinä mielessä sukulaissieluja, että minullekin kirjat on ihan pyhiä, niitä EI saa tuhria eikä rikkoa... huonompi juttu lapsiperheessä), kun lasten kirjasta oli sivu repeytynyt. Satuin lukemaan jutun heti aamusella, hain kirjan hyllystä ja ryhdyin pelastamaan tilannetta. Sivut sain skannattua hyvin, mutta sitten jatkuvasti kiukutellut nettiyhteytemme päätti, ettei nyt ihan noin helposti sitä hommaa hoidetakaan. Sähköposti juuttui sinnikkäästi lähtevien boksiin, vaikka miten päin olisin maanitellut ja rukoillut... *kele! Lopulta turvauduin nettisähköpostiinkin, ja Ixun kommentista päätellen ainakin joku viesteistä lopulta meni perille - voi olla, että niitä on tipahdellut useampiakin, vaikka luulin hävittäneeni ne tuolta boksista. Pääasia, että perille meni, ja homma hoitui. Mutta tämä jumiva nettiyhteys saa verenpaineeni nousemaan ihan outoihin lukemiin - pännii!!!!

Että semmoista. Nyt taidan kiltisti mennä vielä sohvalle istumaan ja kokeilemaan, saisinko verenpaineeni kohoamaan ompelemalla vetoketjuja huovutettuihin penaaleihin. Jos jostain läntiseltä uudeltamaalta päin kohta kuuluu iso poksahdus, niin se oli sitten Keskiäkäisen kaulasuonet... ei sen suurempaa hätää...=)