En muuten oikeasti tiedä, mitä otsikolla tarkoitan. Mistä lie päähän pälkähtänyt.

Hepsi, meillä nuo pelit ovat tällä erää harjoitusmatseja, joissa selvitellään lähinnä, että ovatko nuo joukkueet oikeilla tasoillaan ensi syksyn tasojoukkuejakoa silmällä pitäen. En kyllä ole oikein iloinen siitä, että pitää arki-iltoina säntäillä Riihimäelle tai pääsiäisen pyhinä Turkuun... ja Turun turnauksen jälkeenkin on kai vielä ainakin yksi matsi tiedossa jossain(?)...

Tänään tuli minulle (taas) uutta lankaa. Olen jo kauan ihaillut Villa Mokan kauniita Mokkasukka-lankoja milloin Villa Mokan omassa blogissa, milloin jonkun onnellisen kanssaneulojan blogissa. Lopulta, viimeviikkoisen palkkapäiväni innoittamana laitoin minäkin tilauksen sisään, varsinkin kun tarjolla oli ainakin kuvasta päätellen juuri sopivanväristä lankaa... eli tällaista.

Minä sitten tilasin kaksi vyyhteä tuota upeanväristä Syyssonaattia, ja tänään ne tulivat postin mukana. Ne ovat edelleenkin upeita, ja päätynevät jossain vaiheessa huiviksi. Sukiksi kun eivät kumminkaan, tässä huushollissa.

Työn alla on vaihteeksi asustehuivi, tällä kertaa vihreistä langoista. Huomista Riihimäen reissua vartenkin pitää kehitellä jokin sopiva pikkutyö. Ja huomenna lähtevät postiin viimeiset lohtupeiton tilkut sekä yksi Addi-pyöröpuikkoni matkaa Tampereen suuntaan lainaan pupurikkaaseen huusholliin... =)