Ääh, mitään varsinaista asiaa ei tietenkään ole, kunhan nyt poikkesin hehkuttamaan uuden pingotusalustani toimivuutta... Kieli ulkona 120 x 200 joustinpatja toimii kuin junan vessa! Harmaa huivini valmistui toissailtana, ja säntäsin heti kokeilemaan, millainen yhdistelmä on verhovaijeri + patja pystyasennossa, ja vot, kyllä toimii! Verhovaijerin lisäksi tarvitaan vain parikymmentä nuppineulaa pitämään vaijeri kuosissaan. Patja pysyy hyvin pystyssä seinää vasten ja painovoima hoitaa loput... Eilen nappasin harmaan huivin pois ja laitoin tilalle KIP-päivänä aloitetun virkatun huivin, sillä jaksoin koukutella sen viimeisen kerroksen illalla Mma Ramotswen seikkailuja kanaalilta katsoessani. Täytyy tänään muistaa kuvata tuo pingotussysteemi teidänkin iloksenne!

Eilen tapasin myös Maartsin, jolle luovutin Ameriikan tuliaisina ja etukäteissynttärilahjana ne Yarn Loven Summertime Sangriat sekä uusimman Voguen ja kesän IC:n. Kävimme myös kahvilla sekä vähän (lanka)ostoksilla... Minä ostin myös kirjamuovia, sillä illalla oli tiedossa taas vanhaa tuttua, mutta harvemmin harrastettua käsityötä: työpaikan kirjaston uusien kirjojen päällystystä. Ai miten niin lankaa... No, sorruin Sellon Citymarketissa ostamaan vähän vaalean beigeä Nallea varastoon, sekä sitä Novitan viskoosi-pellavasekoitetta, jota katselin kiiluvin silmin jo keväällä, mutta raatsin ostaa vasta nyt, kun hinta oli hieman kohtuullistunut. Naureskelin lankahyllyllä, että tämän siitä saa, kun käy Ameriikassa eikä kanna sieltä lankaa - kotimaassa kelpaa sitten Novitan alennusmyyntilankakin hirmuista langanostohimoa taltuttamaan!

Kolmaskin huivi (mokkasukasta) uhkaa valmistua, ehkä jo tänä iltana, ja se pääsee sitten vuorostaan pingotukseen. Seuraavasta käsityöstä ei ole tietoa - jotenkin tekisi kyllä mieli aloittaa jotain vähän isotöisempää - kuten vaikkapa puseroneulonta, mutta katsotaan nyt. Luulisi uusista lehdistä ja kirjoista nyt jotain ideaa löytyvän...Nauru