Valmistunut huivi:

1389626.jpg

Kahta eri vihreää Samosta, kirkkaanvihreää Soonia sekä kummitytön kolmiohuivista ylijäänyttä bukleetyyppistä puuvillasekoitetta,  Portofino-lankaa (?). Virkkuukoukkuna 5 mm ja virkkausmallina tuo ehdottomaksi suosikikseni noussut 1ks, 1 kjs jne -malli. Painoa 78 g, ja tämä vietti jo eilisen kaulassani. Pehmoinen ja sopivasti lämmin!

Seuraavan samanmallisen huivin aloitin autossa matkalla Riihimäelle, tällä kertaa värit ovat siniharmaata ja vedensinistä, vaaleansinistä jne. Riihimäki... mielessä kävi, että olisi voinut yrittää etsiä sen kuuluisan kirppiksen, mutta sitten en olisi ehkä ehtinyt seuraamaan tätä:

Esikoisen lätkämatsi:
1389624.jpg
Pojat pelasivat Riihimäellä Nikkareita vastaan, lopputuloksena voitto kotiin numeroin 4-2. Esikoiseni on kuvassa toinen keltapaitainen vasemmalta, tuolla kauempana kuvaajasta, juuri luistelemassa paikalleen laitahyökkääjäksi. Tämä on siis AAA-joukkue, heidän jälkeensä pelasi myös A-joukkue, joka myös toi voiton kotiin numeroin 3-2. Loistoilta Nupsille siis! Huomenna aamulla lähdemme sitten Turkuun katsomaan, miten siellä pelit sujuvat.