Ei täällä mitään muuta valmistu kuin hattuja. Mitä sitä suotta suremaan, pakkasia kun jo on ja jos ei pakkasia, niin ainakin kylmiä jäähalleja. Tänään käymme ensin katsomassa, miten Klaukkalan pikkuserkulta sujuu peli Nummelassa, ja illaksi mennään Matinkylään kohtaamaan Jäähonkaa. Kyllä on pipo tarpeen!

Tässä viimeisin, Gandalfiksi ristimäni. Lankana Novitan kampanjalanka Anni, puikot 4 mm ja malli sovellettu näistä viimeaikaisista opetteluista. Lankaa kului 56 g ja tästä mie tykkään. Jää omaan päähän, vaikka en kyllä taas uutta pipoa tarvitsisikaan.

Esikoinen suostui mannekeeramaan tätä neljänviljanpuuropipoa. Harras ilme johtuu keskittymisestä matopeliin, jonka pelaaminen oli poseeraamisen ehtona. Lanka on Schachenmayrin Storiaa, sitä meni 58 g ja puikot olivat 4 mm. Broad Spiral Rib on Barbara Walkerin ykkösopuksesta, ja voi että tykkään tästäkin, mutta tämän saa kyllä joku muu.

Samaa ribbimallia piti kokeilla vielä toisellakin langalla, ja vähän erilaisilla päälen kavennuksilla, ja tästä tulikin vielä parempi. Lanka on Rellanan Merinoa, pehmoista kuin vauvan peppu, mutta pirullisen halkeilevaa, pahus! Pipo on kuitenkin kutittamaton ja lämmin, mutta väri ei ole meikäläisen, joten joku muu saa tämänkin. Lankaa kului 52 g, puikot edelleen 4 mm.

Siinäpä ne. Nyt pitää mennä lajittelemaan kiireesti läjä lasten pieneksi jääneitä vaatteita, pikkuserkut saavat taas täydennystä vaatekaappiinsa!