... järkkyjä käsitöitä... *laulelee*

Kuvapläjäys pikaisesti, sillä vielä on kolme tuntia käsityöaikaa!

1335288.jpg

Kuvaan asettui kolme neljästä uudesta, virkatusta pesulapusta. Nämä on virkattu isoveljen jenkeistä tuomasta Sugar'n'Cream -puuvillalangasta, värin nimi taitaa olla Summer Splash. Juuh, aika kesäinen pläjäys... Se kuvasta jäänyt yksi pesulappu on Coloradoa ja Kotiväkeä yhdessä, ja näiden värikkäämpien serkkujensa rinnalla kalpenee pahasti. Pesulappujen yhteispaino siis 128 g.

1335289.jpg

Anisette Vest Doris Chanin kirjasta Amazing Crochet Lace. Lankana supisuomalainen Novitan Aino, väri farkku. Liiviä varten piti juuri ja juuri aloittaa se kolmas kerä, ja painoksi tuli siis 202 g. Kuvasta ei kovin mairittelevaa käsitystä saa, tosin ei erityisen mairitteleva ole tämäkään kuva:

1335290.jpg

Juu, keskiäkänen masuhan se siinä... Mutta ehkä virkkuumallista saa tuosta vähän paremman kuvan.

1335287.jpg

Keskiäkäinen kainostelee eikä katso kameraan... Huomioikaa hurmaavan pirteä vihreä yöpaituli sekä näpsäkkäästi valittu, kaikkeen sointuva suihkuverhotausta... *kääk!* Mutta tässä nyt sitten se loppukiri, jolla sain ponnisteltua yli kolmen kilon rajan: virkattu baskeri tuon jo aiemman virkatun huivin kaveriksi, lankoina Boston ja se jenkkituominen, JoAnn Sensations -lankasarjan lanka Licorice eli lakritsi. Tuota vihreää lankaa oli tosi vähän, joten tyydyin tekemään siitä pari raitaa tuohon kapeampaan osaan ja korostamaan sillä päälaen kavennuskohtia. Baskerista tuli oikeasti mieleinen ja kiva. Ja painoa siihen kertyi 92 g, joten tadaa!!! Näin sitä mentiin kolmen kilon yli että humahti!

Ja kuten jo sanoin, aikaa on vielä jäljellä, ja nyt on käytävä pienoinen henkinen taisto siitä, tyydynko kiltisti neulomaan tuota kesken olevaa boleroa vai vieläkö yritän kerätä grammoja tililleni... argh, iiks ja auh, kai tässä on mentävä seuraamaan Tartu mikkiin -tohinaa ja vielä jotain pientä...