Muistutan nyt vielä tämän postauksen alussa, että lankavarastoni kilomäärän arvailukilpailu on vielä voimassa ma 8.1.2007 klo 18 asti... lankavarastoni esittelyn löydät, kun kelaat alaspäin vuoden ensimmäisen päivän postaukseen...

Vuoden alussa tuntuvat käsityöt valmistuvan vauhdilla:

330141.jpg

Ensimmäinen täysin tämän vuoden puolella valmistunut työ eli aviosiipan huopatossut. Materiaalina Huopanen ja hahtuva.

330142.jpg

Tämä kännypussi on saanut alkuperäisen muotonsa jo aikoja sitten. En muista, oliko tästä tarkoitus tulla jotain minulle vai kenties esikoiselle, mutta tuo beige pussiosa on odottanut päivää parempaa jo iät ja ajat. Laatikoitani järjestellessä pussi ajautui esiin ja kun Kuopus tarvitsi pussukkaa, laitoin virkkuukoukun vauhtiin. Koristekukkanenkin on virkattu joskus, joten minun piti ainoastaan virkata tuo yläreunan pinkki reunus/ripustusnauha, ja valmista tuli!

330143.jpg

Neuloin jo viime syksynä tästä langasta pienen kaulaliinan, jonka annoin Kuopuksen käyttöön. Samaa lankaa hankin SNY:lle tekemääni salomoninsolmuhuivia varten, ja siitä jäi yli kaksi kerää. Toisen lähetin SNY:lleni Saijalle, ja hän teki siitä sukat tyttärelleen, ja minä neuloin viimeinkin siitä jäljellejääneestä kerästä pipon kaulahuivin kaveriksi tyttärelle. Pipo sai alkunsa heti menneen ajan markkinoiden jälkeen, mutta sitten tuli joululahjojen teko väliin. Eilen illalla neuloin viimeiset viisi senttiä + nuo I-cord-hapsutukset ja tänä aamuna neiti jo viiletti kouluun uudessa pipossaan. Tämä on lempparilankojani, vaikken punaisesta oikeastaan pidäkään... saattaisinpa joskus neuloa tästä jotain itsellenikin. Vaikea uskoa, että kyseessä on vauvalanka!