Kyllä jaksoi radioissa soida ennen Vappua tuo ikivanha Aikakoneen biisi, Keltainen toukokuu. Ihan kyllästytti, vaikka sinänsä ei mitään vikaa kappaleessa.

Vietin vappua mökkimaisemissa, keskisessä Suomessa. Mennessä ei ollut vihreänpilkahdustakaan koivuissa, eilen lähtiessä hennonvihreä lehtihuntu oli jo verhonnut lähes kaikki koivut. Niin se kesä tulee, kohisten.

Pienen lomaseni aikana ehdin virkata yhden pienen pöytäliinan ja toisessa kerkesin varsin pitkälle. Tästä keskeneräisestä on tulossa äitienpäivälahja omalle äidilleni, joten muistin onneksi tänä aamuna viskata sen olohuoneen sohvapöydältä piiloon, kun äitini tai isäni iltapäivällä kumminkin tulee meille lasten perää katsomaan.

Tervetuloa, Matleena, pistäytymään täällä useamminkin. Sinulla on ihastuttava bloginimi, meillä asustaa samanniminen mollamaija, ihan totta!

Lomalta paluu oli vähän tylsä: nettiyhteys oli kotoa vaihteeksi poikki ilmeisesti sähkökatkosten takia. Eilen illallakin tuli lyhyt katkos juuri, kun olin saanut keiton hellalle ja pyykit koneeseen. Onneksi meni ohi viidessä minuutissa. Isäntäkin tuli iltamyöhällä sitten kotiin ja yritti tuolle yhteydelle jotain tehdä, mutta toistaiseksi onnistumatta. Toivotaan, toivotaan, että tänä iltana jo yhteydet pelittäisivät ja saisin polkata vähän enemmän sisältöä tänne...=)