Olen taas innostunut noista saippuapusseista ja pesukintaista. Täytynee kirjoitella noihin jonkinlainen ohje ja ujuttaa se tuonne omien ohjeiden joukkoon, taas kerran.

Tuli nimittäin siis virkattua taas yksi pari uunista ulos, eli toinen saippuapussi ja toinen pesukinnas. Pesukintaita minulla ei enää edes ole, keksinkin sitten saman tien niille parempaa käyttöä kuin lojuminen "lahjalaatikossani". Hyvää matkaa vain kintaille, toivottavasti uudet omistajat tykkäävät!

En ottanut toisesta kintaasta edes kuvaa, sillä se nyt oli jokseenkin samanlainen kuin tuo ensimmäinenkin. Ja jostain syystä virkkaan noita pareittain, vaikka en aio niitä edes lahjaksi antaa pareittain. Saippuapussit päätynevät arpajaisvoitoiksi aikoinaan, kolmas on tällä hetkellä jo koukulla tulossa. Muuten kiva, mutta entäs ne Ufot?

Muistin taas yhden Ufon lisää: jossain (kaiken lisäksi ihan väärässä laatikossa) ajelehtii Regian silkkisukkalangasta tekeillä oleva kolmiohuivi (virkattu), joka jäi kesken, kun olin varma, ettei lanka riitä sopivan kokoiseen huiviin, ja sitten HARKITSIN muutaman kuukauden, RAATSINKO kenties ostaa YHDEN kerän lisää... On tässä teillä yhdenlainen lankahamsteri, sanon vaan. Lankahuoneessa makaa eurokaupalla rahaa kiinni langoissa, joita en ehdi ikimaailmassa neuloa/virkata, ja minä ryhdyn kitsastelemaan yhden lankakerän kanssa... No, nyt kun tuon ufon olemassaolo on muistettu ja siis tunnustettu, on aika kaivaa se laatikosta esiin ja miettiä, mitä sen kanssa tekee. Puranko - mihin siis tarvitsen sitä yhtä kerää, jonka lopulta siis ostin - vai jatkanko ja jatkanko samanlaisena vai ryhdynkö tuunaamaan...??? Yhtä dilemmaa koko elämä.

Isän villahousuja ei ole vielä löytynyt. Ne ovat siis Hufo - Hiding UnFinished Object. rehellisesti sanottuna, en ole jaksanut kauhean tarmokkaasti etsiäkään - lankahuoneessa kun on ainakin 30 laatikkoa, joihin en ole vähään aikaan edes koskenut. tarttiskohan tehdä jotain?