Näin paljon talvea yhtenä talvena saa minut ihan sekopäiseksi. Loppuis jo. Nahka kuivuu, käpristelee ja kutiaa. Erityisesti inhoan sitä, kun nenän kautta hengittäessä nenäkarvatkin kiristelee kovalla pakkasella - yäk! Takapuoli jäätyy autossa vaikka siinä kuinka on penkinlämmitin ja se on täysillä. Eli kevättä käyntiin nyt sitten, kiitos! Tai edes kymmenen astetta vähemmän pakkasta.

****

Kiitos vain kommenteista. Jep, Sartsa, pikkusen tuppaa olemaan tungosta tuolla pääkopassa, kun mieluilisi tekemään ihan vaikka mitä, mutta aika ei riitä. Mutta jos nyt nämä yhdet pippalot tuosta saisi ohi ja pääsisi tekemästä arpajaisvoittoja, niin ehkä sitä sitten voisi välillä paneutua johonkin mukavaan - kuten sen kymmenen silmukan twistin tanssimiseen torkkupeitoksi asti. On raukka joutunut odottelemaan vuoroaan jo aika kauan, ja tällä menolla vielä ufoutuu ja hyytyy ihan vallan. Odottelen tässä jo kieli pitkällä olympialaista neulontaa - ajattelin ihan nappaista muutaman lomapäivänkin sinne jonnekin sekaan, että voi yökaudet kukkua lätkää katsomassa...

***

Lätkästä puheen ollen, Esikoisella oli taas eilen peli. Kotoisella "areenalla" tällä kertaa, vastassa Karhu-Kissat Helsingistä. Nups piti pitkään 1-0 -johtoa, ja toisen erän loppupuolella Esikoinen vielä nasautti niin nätin ylämummomaalin, että. Kolmanteen erään mentiin siis tilanteessa 2-0, ja sitten tuli se surullisenkuuluisa musta hetki: Karhu-Kissat teki kaksi maalia parin minuutin sisällä, ja niillä numeroilla mentiin loppuun asti. Tasapeli siis tuli, mutta hyvä niinkin. Tosin tilastoja vilkuillen olisi Nupsin pitänyt tuo peli voittaa, mutta tilastothan eivät pelaa, vaan pojat.   Sunnuntaina vastaan tulee sitten KJT-Tuuski, edelleen kotihallissa.

***

Käsitöitähän olen siis ehtinyt tässä tehdä vähäsen, kaksi sählypallopussia lisää on valmiina ja vielä yksi tuloillaan, sitten niitä on tehty se viisi, kuten alunperin suunnittelin. Niissä nyt ei ole mitään kerrottavaa eikä kummempaa näytettävääkään, samanlaisia kaikki. Johan nuo näitte.

Kaulurin kaveriksi sain neulottua loppuun lämpöisenihanan hatun Malabrigosta, ja kovasti ovat käytössä olleet, niin kauluri kuin pipokin. Laitan kuvan jossain välissä ehtiessäni.

Arpajaispalkinnoksikin tuli vielä neulottua yksi hattu, ja voi olla että vielä innostun yhden tekemään. Jos ehdin, niin sitten onkin tammikuulle pipoja tusina täynnä, eli kokonaista neljä hattutemppua Ravelryn Puck this! -ryhmän tempaukseen. Ja onhan se yksi nyt vielä väännettävä vaikka väkisin, kun niin lähellä on... Kolmesta jo olemassaolevasta hattutempustani jo kyllä sain siellä lempinimen Wayne Gretzky...

****

Pakko tunnustaa, että kävin sitten ostamassa lisää X-fileja. Nyt on hyllyssä kaudet 1-6, kolme kautta on hankkimatta...