Perhe oli kotiutunut eilen ehkä tuntia aiemmin kuin minä tulin töistä. Kuopuksella on ihan mahdoton halipula, ja Esikoinenkin sentään suostui halattavaksi ennen kuin polkaisi pyörällä tiehensä kavereita tapaamaan... Hohhoijaa, esiteini vauhdissa.

Esittelin Kuopukselle hänen uuden saunahattunsa, joka sitten testattiin iltasella saunassa. Hyvä oli! Minäkin kokeilin... Silmänisku Kyllä siinä joku taika taitaa olla, joten ei kun parakkiin lisää lankoja etsimään ja seuraavaa hattua laittamaan. Sekin valmistui illan kuluessa, ja lisää taitaa tulla, kunhan tänään kotiin pääsen. Tuumasin, että eikö liene ihan mukava kesätuliainen tuommoinen hatuntekele, ja kun huopuvia lankoja on läjäpäin tuolla parakissa, niin mikäs on hattuja tehdessä. Tuo Naturgarn, josta nuo pari ensimmäistä hattua olen nyt neulonut, on edelleen ehdottomia suosikkejani huopuvien lankojen joukossa: sen huopuvuus on on hyvin ennustettavissa, se on hinnaltaan edullista ja neulomistuntuma mukava. Suosittelen! Ainoa miinuspuoli on suppea värivalikoima.

Tosin - ensin pitää ottaa puikoille toinen projekti. Isäntä on mennyt kuluttamaan huopastossunsa puhki, joten on aika tehdä uudet. Varsinkin kun isäntä tänään heti aamutuimaan aloitteli matonpesua takaterassilla... On varmaankin käytävä kotimatkalla kaupassa ja vietävä mäyräkoira tai edes sen pentu kiitokseksi... Hymy Ja neulottava ne tossut ennen syyskylmiä.

Huivinfluenssa jatkuu edelleen, vaikka välillä muuta värkkäänkin. Koko ajan on yksi huivi puikoilla tai koukulla reissun päällä tehtäväksi. Tuon virkatun huivini ohjettakin on niin kovasti kyselty, että ehkä on korkea aika viimeinkin keskittyä tekemään siitä ohje. Jospa se olisikin seuraavan kesälomakaksiviikkoiseni projekti?