Huomasin tuossa juuri, että muikea kävijäluku 28000 tuli täyteen, ja kun on jostain syystä nyt jouluinen olo, päätin pistää pystyyn pienen jouluisen hyväntekeväisyystempauksen...

Monessa blogissakin on vilahtanut erilaisia vaihtoehtoja erilaisen joululahjan antamiseen, ja itsekin olen sellaiset päättänyt joillekin läheisilleni antaa. Tuumasinpa sitten, että ehkäpä kaikki blogissani vierailevatkin haluaisivat osallistua tällaiseen lahjaan... Tällaista vaihtoehtoa olen itse miettinyt: http://www.lahjaksilehma.fi/lahjakauppa/id/02, mutta yhtä hyvin jouluahjaksi voisi käydä pelastusarmeijan keräys.

Joten: julistan ihkaoman joulukeräyksen alkaneeksi. Jätä kommentti tähän postaukseeni, ja jokaisesta saadusta kommentista minä lahjoitan omasta pussistani 30 senttiä erilaiseen joululahjaan. Katsotaan, kuinka suuren lahjan yhdessä saammekaan aikaiseksi! Kommentointiaikaa on reilu viikko, eli puhallan keräyksen poikki keskiviikkona 19.12.2007 klo 18.00.

Voit ilahduttaa myös minua kommentillasi kirjoittamalla siihen vaikkapa pienen runonpätkän tai ajatuksen, jonka arvelet lämmittävän mieltäni. Tai voit ehdottaa, mihin kohteeseen haluaisit rahat lahjoitettavan. Ja koska antamisen ilo on se suurin ilo, niin arvon vielä kommentoijien joukosta yhden, joka saa minulta pienen omatekoisen joululahjan, joten jätäthän kommenttiisi myös jonkinlaisen yhteystiedon.

Ja sitten vain kommentteja jättämään! Kerätään yhdessä hyväätekevä joululahja, vaikka pienikin!