Itse asiassa moinen vapaa-aikaongelma on täysin kuvitteellinen juttu, ei sellaista oikeasti ollutkaan... =)

Olen jo päättänyt - kun työpäivää on vielä tunti, pari jäljellä - että tänä iltana a) avaan punaviinipullon, b) nautin siitä ja c) ryhdyn neulomaan Maddaleenan ihastuttavaa kypärämyssykkää sekä uusimmalle suvun jäsenelle että isosiskolle. Isosiskon versiota olen päättänyt somistaa hapsulangoilla(kin), ja jos malli kunnolla iskeytyy selkäytimeen, teen varmaan saman tien pikku-ukolle yhden ja siskolle kaksi. Olen tässä pari päivää metsästänyt mukavaa myssyä netistä ja lehdistä, ja onneksi satuin pistäytymään Ixun sivuilla, joista oli linkki Maddaleenan sivuille, ja ... että sitä rataa. Taas tuli lisäys To Do -listaan.

Eilen illalla sain neulottua loppuun tuon perinteisen vauvamyssyn, mutta kehtuutti ryhtyä sitä pingottamaan, joten se homma on odottamassa tänään. Täytyy hakea pingotusta varten jokin sopiva vanha matkailuvaunun tyyny varastosta. Huomenna on varmaan hyvää aikaa sitten ommella myssy kasaan ja neuloa tai virkata sopivat kiinnitysnauhat myssykkään.

Kun tuo vauvamyssy tuli siis melkein valmiiksi, tartuin pitkästä aikaa Kuopuksen peittoneuleeseen, ja annoin mennä ainaoikeaa melkein puoleenyöhön asti. Kummasti alkoi tulla "värikynälle" pituutta, mutta vielä ei ole edes ensimmäinen lankakeräkään lopussa. Riittoisaa on tuo seiskaveikka/jussi.

Kuopus on tänään isovanhempien matkassa, ja jää heille yökyläänkin, joten olemme kotona kolmestaan. Ja huomisaamuna esikoinen ja siippa lähtevät jo ennen ylösnousua Tampereen suuntaan, esikoinen lähtee toisen lätkäjoukkueen mukana pelaamaan turnaukseen Ylöjärvelle, ja isä tietysti menee mukaan, huoltaja kun on. Minä saan mennä noutamaan kuopusta vanhemmiltani sitten joskus... taidan ottaa reilut aamu-unoset, kun on kerrankin tilaisuus!