Niin silloin leikitään meemeillä!

P.E.L.A.G.I.A.: Piukan Estoton ja Lumoavan Antava Gastronomi joka Imppaa ja Antaa

Että tällaista akronyymigeneraattorilta irtosi...

Naksunurkka inspiroi minut kirjaamaan viisi tylsintä ja inhottavinta kotiaskaretta:

1. lasten tavaroiden keräily: kaikkea likaisten kalsarien, lelujen, pleikkapelien ja huipputaiteellisten omakuvien väliltä, mukaan mahtuvat myös karkkipaperit sekä syötyjen jäätelöiden kääreet... alanko ymmärtää paremmin omaa äitiäni, alanko???!!!

2. pyykkirumba: kerää likaiset vaatteet, tyhjennä taskut, lajittele värien ja laadun mukaan, työnnä koneeseen, tyhjennä kone, ripusta kuivumaan, keräile kuivumasta, lajittele käyttäjän mukaan (tässä välissä vaihtoehtoisesti myös silitä/mankeloi), sullo tai ripusta kaappeihin, huokaise... ja aloita koko s******n rumba alusta! Voitaisiinko suosiolla palata takaisin paratiisiin ja viikunanlehtigarderoobiin???

3. kaappien siivous: kaapeissa on ovet vain ja ainoastaan siksi, ettei niiden takana oleva sekasotku näy. MOT. Jos haluaisin siivota, säilyttäisin kaiken tavaran avohyllyillä.

4. saunan ja pesuhuoneen pesu: aviosiipan kommentti joskus muinoin poikamiespäivillään: "Ai mitä, pitääks pesuhuonekin siivota? Siellähän koko ajan pestään..." Selitä siinä sitten miehiselle logiikalle, että juuri siksi pesuhuone on about koko huushollin likaisin mesta ja sitä tulee pestä usein... Meidän talon on tehnyt itselleen mies, ja sen huomaa. Sauna on tosi kivan näköinen, mutta painajainen pestäväksi. Pesuhuone on (fiksusti kyllä) laatoitettu vaaleanharmaaksi, jossa lika ei juuri näy, mutta pesuhuone on liian iso ja esim. wc-pytty on sijoitettu niin, että sen ympäristön siivoaminen on mahdotonta hankkimatta muutamaa mustelmaa ja parin viikon mittaista ketutusta...

5. Biojäteastian tyhjennys: kompostihan on kertakaikkiaan esteettinen näky kärpäsineen, muurahaisineen ja muine tuntemattomine elämänmuotoineen. Tilannetta eivät helpota keittiön lämmössä muutaman päivän ajan muhineet biojätteet, joiden muodonmuutos takaisin mullaksi on siinä kaikkein kuvottavimmassa ja pahimmalta haisevimmassa vaiheessa. Ja onhan selviö, että juuri sillä hetkellä, kun on päättänyt biojäteastian tyhjentää ja suuntaa ulos ovesta, niskaan sataa vettä/rakeita/räntää/lunta tai pihamaa on yöllä jäätynyt niin iljanteiseksi, että luitaan katkomatta ei kompostille pääse. Jostain syystä meillä aviosiippa yleensä tyhjentää tuon astian...

Sorry, no english summary on these subjects - no can do!