Ei se sitten oikeasti edes ollut mitään kankkusta... *hmh* vaan keuhkoputkentulehdus. Eilen illalla, kampaajalta palattuani, olo ei ollut kovinkaan mahtava edelleenkään, joten tyrkkäsin jossain vaiheessa kuumemittarin kainaloon. Istuin sohvalla ja aivastelin ja yskin vuoronperään. En ollut ensin uskoa silmiäni, kun mittari näytti 37,6 astetta. Minullahan on hitto vie kuumetta!

Joten tänä aamuna varasin ajan työterveyslääkäriltä, joka kuunteli keuhkot, katsoi kurkun, tunnusteli kaulan ja antoi tuomionsa: keuhkoputkentulehdus, antibioottikuuri, yskänlääkettä ja nuhalääkettä kahta sorttia. Ja kolme päivää sairista. Jos olo ei olisi näin kehno, olisin salaa tyytyväinen, sillä nyt on aikaa neuloa. Mutta eiköhän tämä tästä.

Eilen illalla kovasti mallailin tuota Kukkuu-jakkuani päälle, kun se oli kotiin palattuani viimeinkin kuivahtanut. En ole ihan 100 % tyytyväinen (selästä tuli ehkä sittenkin hieman liian leveä, eli olisi pitänyt nuo hiha-aukot sijoittaa kerrosta tai kahta "alemmaksi"), mutta riittävän tyytyväinen. Kyllä tuosta käyttövaate tulee! Itse asiassa se on aika hupaisa vaate, sillä isoveli on tosi lämmintä lankaa, mutta tuon virkkuun reikäisyys tekee siitä kuitenkin riittävän ilmavan, ettei se tukahduta edes sisätiloissa. Ja kun yläosa kääntyy kaulukseksi harteille, se lämmittää tuplasti juuri sieltä, mistä pitääkin. Tulisi nyt vain se kamera kotiin, niin saisin kuvia teille...

Neulehame edistyy mahtavaa vauhtia. Pituutta on jo reilut 45 cm, ja langat hupenevat uhkaavasti, mutta sukon niiden juuri ja juuri riittävän. Hyvä juttu, eipähän jää langanjämiä mieltä kaivelemaan!