Kun kerta ei voi niitä joululahjoja täällä näyttää, niin näytetään muita tuotoksia. Viime viikonloppuna siis neuloin hassut kämmekkäät ystävälleni, joka oli kanssani myymässä markkinoilla:

3119056382_f0a538a54f.jpg

Lankana vuosikertaNovita Pirta, jossa on vielä 70 % villaa, eli varsin Isoveljeä vastaavaa lankaa. Tämä lanka on kirppislöytö Salosta, joltain noista lukuisista lätkäreissuista. 4,5 mm:n sukkiksilla pistelin lauantaina menemään, ja sunnuntaina saatoin jo antaa nämä ystävälleni.

Esikoisen kaverilla on huomenna synttärit, ja lahjaksi keksittiin yhdessä pipo. Synttärisankarin lätkämieltymyksiä noudattaen syntyi suosikkijoukkueen väreissä pipo. Mahtaako kukaan arvata, minkä joukkueen...?

3119056368_a9b4e50323.jpg

Pipo on muuten ihan peruskauraa, lankana kolmea väriä Isoveikkaa (hassua sinänsä miten hyvin värit osuivatkin!) ja koukkuna 4,5 mm, mutta tupsussa on pikkuinen juju - kun en tiennyt varmaksi, pitääkö päivänsankari tupsupipoista, kiinnitin tupsun napilla, joten sen saa helposti halutessaan poiskin. Esikoinen oli varsin varma, että synttärisankari tykkää. Toivotaan niin.

Tänä iltana oli toinen Länskäri-neulojien neuletapaaminen, tällä kertaa Nummelassa. Mukavaa oli, kotona olin vasta varttia vaille yhdeksän, kun aloitimme klo 17.30. Hups! Vietimme tapaamista pikkujoulun merkeissä, ja jaoimme pienet paketitkin. Minun paketistani löytyi kaksi pientä, punaista, pyöreää, virkattua pikkuliinaa. Ihanat! Meillä ei ole ensimmäistäkään punaista pikkuliinaa, uskokaa tai älkää! Nämä pääsevät joulun ajaksi sulostuttamaan sohvapöytärahiamme... =) Kiitos Käksä!