1305336.jpg

The rules:


By accepting this Excellent Blog Award, you have to award it to 10 more people whose blogs you find Excellent Award worthy. You can give it to as many people as you want but please award at least 10. Thank you out there for having such great blogs and being such great friends! You deserve this! Feel free to award people who have already been awarded…

Voehan rähmän rähmä, kuten Spede tässä tilanteessa tokaisisi... Makepeace se rätkäisi tämmöisen meikäläiselle, ja nyt pitäisi sitten jakaa tätä eteenkinpäin... Palkintojenjakotilaisuuksissahan on aina tapana muistella menneitä ja omistaa palkinnot jollekulle, joten otan erivapauden nyt omistaa tämän palkintoni ala-asteen käsityöopettajalleni, joka katsoi otsa rypyssä sitä ainokaista neulomaani lapasta ja tokaisi: "sinusta sitä ei tosiaankaan koskaan tule minkäänlaista käsityöihmistä!" Että revipäs siitä sitten... *heiluttelee isoa E:tä kuin Oscaria konsanaan...*

Minun ainoa valintani (juu, tiedän, että pitäisi jakaa vähintään kymmenelle, mutta niin minä tässä oikeastaan teenkin) on minulle tosi tärkeä blogi:

Tarinamaanantai:
Ei käsitöitä lainkaan, vaan blogi, joka sai minut muistamaan suuren rakkauteni kirjoittamiseen. Se ei ole ihan vähän se. Ja tätä kautta palkinto kuuluu ihan jokaiselle, joka oman tarinansa kirjoittamalla saa minut muistamaan, miten arvokkaita sanat ovat.

Ja sitäpaitsi - kyllähän te kaikki tämän ansaitsette, joten älkää turhia ujostelko, vaan ottakaa mukaanne vaan!

***
Ja sitten vielä ne luvatut huivit:

1305333.jpg
Tässä eilinen. Että osaakin olla kuvassa järkyn värinen. Todellisuudessa kuitenkin selkeästi nätimpi. En tosiaankaan osaa ottaa kuvia.

1305335.jpg

Ja tässä tänään viimeistelty, ihan vähän hillitympi versio. Tässä huivissa on ainakin Teddyä, vanhaa novitan chenilleä, kahtakin vanhaa novitan hapsulankaa, eBaystä ostettua bukleelankaa ja novitan Juliaa. Painaakin kuin synti, tasan 200 g.

Lähden tästä tekemään jotain vähän kevyempää käsityötä. Tai nukkumaan.