Laskurin lukema tulikin sitten täyteen yllättävän vilkkaasti, ja pääsin suorittamaan arvonnan tässä iltapuhteella.

Kirjoitin ihan perinteisesti kaikkien kommentaattorien nimet lappusille, jotka sujautin paperiseen pikkukassiin, ja sieltä sitten nostelin lappusia kolmin kappalein:

Ensimmäisenä nousi lappu, jossa oli Hepsin nimi
Toisena lappu, jossa luki Matuni ja
Kolmanteen lappuun olin riipustanut Raijis.

Laskurin lukemaan 33333 oli bongannut ilmeisesti kaksikin kommentoijaa, mutta ensimmäisenä ehti hihkaisemaan Anitta, joten bongauspalkinto menee sitten hänelle.

Laittakaahan kaikki voittajat sähköpostia osoitteeseeni tea piste siili ät dnainternet piste net, ja kertokaa, mikä allaolevan kuvan voitoista olisi mieluisin ja mihin osoitteeseen postipoika saa arvontavoiton tuoda. Hepsin osoite minulla saattaa vielä olla jossain jemmassa, mutta ehkä varmuuden vuoksi kuitenkin laitat postia... . Nostojärjestyksessä ensimmäisenä saa valita siis Hepsi, sitten Matuni ja sitten Raijis. Anittalle lähettelen sitten ihan itse valitsemani muistamisen, kunhan saan osoitteen tietooni.

1272350.jpg
Kuvassahan on siis takataustalla valikoima erilaisia pipoja, vasemmalta lukien Bostonista tehty pipanen, viimeisimmäksi valmistunut vaaleansininen seiskaveikkaa ja Clownia, sitten vihreä pipa Isoveikkaa ja englannintuontiWenyä, sitten iloisenvärinen pipanen isoveikkaa, vihreä pipa nallea ja hjerte sockaa, Moss Spacesta tehty pannulappupipo ja lanettista ja nallesta neulottu pinkki piponen. Sitten on oikealla possu, mustekala, pöllö ja lammasmaskotit, niistä vasemmalle kaksi neulottua ja kaksi virkattu pesukinnasta ja etualalla molemmat valmistuneet Vigue-huivit - en minä tuota ensimmäistä protoa sitten itselleni taidakaan jättää, sillä mielessä siintelee vähän toisenlaisesta langasta neulottuna tuo huivi... =)

Siitä sitten valitsemaan. Ja kaikille muille osallistujille kiitos, oli mukava käydä vilkuilemassa blogeissanne mieluisimpien töiden kuvia ja kuvitella mielessään niitä, joista ei kuvia ollut. Käykäähän taas talossa!