Huomenna tai siis tänään ei ole töitä, sillä otan Kuopuksen kanssa varsinaisen lääkärikiertourakan. Aamupäivällä mennään Lastenklinikalle määräikaistarkistukseen tuon puberteettitouhun suhteen, iltapäivällä on vuorossa oman kunnan terveyskeskus, jossa käsi otetaan pois kipsistä, kuvataan uudestaan ja kipsataan kaiketi taas, tai sitten laitetaan lastaan, riippuen tilanteesta. Sitten kiikutan lapsen isovanhemmille, kenkäisen kotiin syöttämään Esikoista, ja ennen viittä on jo suunnattava jäähallille viemään Esikoinen illan lätkämatsiin. Itsekin vietän sitten iltaa siellä, kuuluttajakopissa elämöiden. Joten turhaa vapaa-aikaa ei huomenna käsiin jää.

Näitä päiviä varten pitää olla pientä käsityötä mukaan otettavaksi, ja koska virkattujen maskottien kiintiö taisi tulla täyteen, siirryin neulomaan kännykkäsukkia. Pakkasin jo valmiiksi neulontapussiini sopivan valikoiman samanvahvuisia jämälankoja, ja niistä aion tikutella huomenna lääkärien odotustiloissa aikaa kulutellessa. Saa nähdä kummoisia saan aikaiseksi, arpajaisvoitoiksi nuo ovat menossa.

Tänään on ollut omalla tavallaan kiire päivä, joten käsitöihin ei ole liiemmin ollut aikaa. Monenlaista mukavaa on ollut: bongasin Ixun blogissa tasaluvun 50 000, joten jotakin kivaa on jossain vaiheessa luvassa. Huomenna viimeistään pitäisi tulla Muori Menninkäiseltä ostetut puuvillalangat, ja sorruinpa Ilun blogikaupassakin ostamaan huikaisevaa, ukkosmyrskyn väristä lankaa, josta siis ei AINAKAAN neulota sukkia, vaikka kuinka sukkalankaa olisikin. Kauhiasti tekisi muutenkin mieli kunnon lankakauppaan, mutta onneksi seuraavaan palkkapäivään on aikaa, ja oikeasti lankahuoneessa alkaa jo olla ahdasta... =(

Lankahamsterit, täältä tullaan!