Melkeinloma syntyy siitä, kun mies lähtee lasten kanssa muutamaksi päiväksi kotoa mökille. Olen siis kesäleski... yritän olla hymyilemättä ihan liikaa. Rakastan perhettäni, ja he varmaankin myös minua, mutta muutaman päivän lepo toisistamme on aina yhtä juhlaa... ;-)

Tänä aamuna käväisin pikaisesti treffaamassa yhtä blogiystävää, Piriä. Harrastimme hieman perennavaihtoa, enkä voinut olla tuntematta hienoista, mutta ihan hyväntahtoista kateutta katsoessani Pirin hyvinhoidettua pihaa... olisipa minullakin sellainen! Mutta kiitos vielä kerran, Piri, oli mukava jutella hetki ja tietysti kiitos monista uusista perennoista!

Käsityöpuolella on tuumintatauko, jonka aikana toki teen myös käsitöitä. Löysin Ravelryn kautta hauskan pannunalusen mallin, jota myös Neulomossa näkyi eilen, ja se on juuri sopiva tuumaustyö, kun mietin, että mitä ufoa seuraavaksi kirittäisin maaliin. Koska ylihuomenna on KIP-päivä, oikeastaan ainoa sopiva vaihtoehto on tyttären torkkupeiton seuraava "värikynä". Siihen siis kiinni tänä iltana, kun työt on tehty ja pääsen kotisohvalle nauttimaan hiljaisuudesta...

Niin, pannunalusia on jo kaksi valmiina. Kavereita niille syntynee lisää lähipaivinä. Ja kuviakin sitten luvassa joskus.

Niin, piti vielä kertomani tuosta Mustikkamaidosta... Tänä aamuna tuli melkein riita neidin kanssa, kun minusta sää olisi vaatinut vähän lämpöisempää päälle, mutta neiti vaatimalla vaati, että hän haluaa käyttää vielä tänäänkin tuota uutta toppiaan! Oih ja voih, lapsilta totisesti saa parhaan kiitoksen ilman, että he edes tajuavat itse kiittävänsä... Teimme kompromissin, topin alle puettiin vielä trikootoppi ja me molemmat olimme tyytyväisiä.

Ja sitten tuosta neiti Huippumallin poseerauksesta: siihen nähden, että kello oli yli yhdeksän, ulkona kylmä kuin Sipirjassa itsessään ja neidillä vain pyjaman shortsit jaloissaan topin lisäksi vaatetuksena, niin poseeraushan on suorastaan huikeaa!!! =) Ja paras kuva minusta sitten oli tuo, missä neiti juuri vetäisi kädet tiukasti puuskaan, kun olin kuvaa räppäämässä...