Viime aikoina olen työllistänyt ja ensi viikollakin työllistän Postia oikein urakalla: viime viikolla sain viimeinkin lähtemään liikenteeseen Lankahamstereihin luvatut arvontapalkinnot, jotka kavensivat kiitettävästi lanka- ja kool-aid -varastojani:
442894.jpg
Nämä Pingouinin Moire-langat (mohairia ja nauhalankaa yhdessä), joita olen vaalinut ja säästänyt vuosikaudet vain todetakseni, että olen mohairille allerginen, lähtivät Tanjalle. Pakko myöntää, että näistä luovuin suurta haikeutta tuntien, sillä olin näille kehitellyt toinen toistaan upeampia suunnitelmia... Mutta tärkeämpää on, että ne pääsevät hyvään kotiin ja toivottavasti pian käyttöönkin. lanka on jo varsinaista vintagea, sillä ne on hankittu kauan, kauan sitten Mechelininkadulla sijainneesta lankakaupasta, jonka nimikin on painunut unhoon aikoja sitten.
442896.jpg
Tämä paketti puolestaan lähti Saksaan, Strickerille. Ehtaa seiskaveikkaa ja kool-aidia riittävästi tuon kerän ja muutaman muunkin värjäyskokeilun tarpeisiin...
442891.jpg
Ja sitten oman blogiarvonnan voittoihin, jotka vielä odottavat pääsyä postiinkin asti: Hanna toivoi tummanviolettia lankaa, ja tällaista tavaraa varastoistani löytyi: kaksi kerää ihan suomalaista Floricaa ja kaksi kerää jenkeistä tuotettua Lion Brandin chenille-lankaa. Toivon, että Hanna näistä ilahtuu.
442897.jpg
Tuille puolestaan lähtevät nämä virolaiset hahtuvat. Hahtuva on Tuille kuulema uusi tuttavuus, mutta kunhan postipoika on hommansa hoitanut, on hahtuvakin tullut jo tutuksi... =)
442890.jpg
Ja suurinpiirtein tällainen satsi kool-aidia on lähdössä ainakin Sipille, ja mahdollisesti myös Lankakomerolle...

Että tällaista. Lankavarastoni vähenee näiden postitusten myötä melkein puolentoista kilon verran, joten syytä tyytyväisyyteen on täällä päässä, ja toivoakseni myös siellä vastaanottavassakin päässä.