Kävinpä nostamassa tämän arvontaviestin taas juttujen kärkeen - tällä viikolla kun tuntuu olevan tarinoitavaa vähän liiankin kanssa... =)  Aikaa osallistua arvontaan on vielä tämä päivä ja huominenkin melkein kokonaan, joten nyt urheilumuistojen arkkua kaivelemaan ja kommentoimaan!

Pienenä innoituksena tässä kuva vielä toistaiseksi keskeneräisestä olympiapeitostani...

2756864903_7906ecd771_m.jpg

En malttanut odotella iltaan asti, vaan päätin potkaista arvontakierroksen käyntiin nnnnnnnnn.....NYT!

50 000 on kohta kävijämittarissa, Suomi sai tänään kaksi mitalia Pekingin olympilaisissa, joten nyt jos koskaan on aika ja paikka arvonnan ja juhlan.

Olympolaiseen henkeen pyydän jokaista, joka haluaa arvontaan osallistua, kertomaan, mikä tapahtuma ja missä olympialaisissa on ollut se kaikkein mieleenpainuvin. Se voi olla urheilusuoritus tai jokin muu olympialaisiin liittyvä tapahtuma tai aivan henkilökohtainen juttu, joka on tapahtunut olympiakisojen aikaan.

Minulle itselleni se kaikkein mieleenpainuvin hetki on aina ja edelleen 1972 olympialaisten Lasse Virenin 10 000 metrin kultajuoksu. Olin yhdeksänvuotias silloin olympialaisia seuratessani, ja edelleenkin saan kyyneleen silmänurkkaani, kun kyseisen juoksun loppuvaiheita näytetään... Nuorempana kun noita kisoja tuli seurattua hyvinkin aktiivisesti, ja kesämökillä sitten juostiin isoveljen kanssa kilpaa, hypittiin korkeutta ja seivästä ja heitettiin keihästä, mitä milloinkin.

Joten - kerro olympiamuistosi kommentissasi, niin osallistut arvontaan. Anteliaana ihmisenä palkitsen ainakin kolme arvontaan osallistujaa, ja osallistua voit torstaihin, 14.8.2008 klo 20.00 saakka. Sitten puhallan pelin poikki ja mitalikolmikon kokoonpanon julkistan heti, kun ehdin. Kun kommentoitte, jättäkää myös itsestänne tiedoksi blogiosoite tai sähköpostiosoite, johon voin ottaa yhteyttä onnen mahdollisesti potkaistessa... ;-)

Ja sitten vain muistoja kertomaan!