Vaikka suurin osa viikonlopusta kuluikin ensin koulussa ja sitten iltariennoissa, niin valmistakin tuli. Siis siitä kaarrokepuserosta. Tänään neuloin loppuun toisenkin hihan ja päättelin langanpäät, ja nyt on siis uusi pusero. Lankaa kului yhteensä 370 g, ja lankoina on siis musta Tahiti ja oranssi-musta viskoosilanka, jonka vyötteet ja sitä rataa myös nimi ovat painuneet historian synkkiin syövereihin. En saanut tuota efektilankaa vieläkään kulutettua täysin loppuun, mutta yritys oli kyllä hyvä.

Puserolle pitäisi keksiä -ihan huvin vuoksi siis- nimikin, mutta pääni on autio ja tyhjä, ei vain keksi. Pusero ei tuo mieleeni oikeastaan mitään erityistä, mutta kiva se on mielestäni silti. Ja nyt kun on tuon ylhäältä alas neulotun puseron periaate käynyt selväksi, on lisää varmasti odotettavissa. Puseron paras puoli on ehdottomasti se, ettei siinä ole ensimmäistäkään ommeltavaa saumaa. Ei yhtään.

Ja tässä se siis on:

535856.jpg

Pitäisi kai joskus yrittää kuvata puseroa niin, että olisin itse sisällä... tai sitten ei... =) Kokeilupuseroksi tästä tuli ihan kelvollinen, seuraava on sitten varmaan jo edustavampi.

Otin sitten kuvan myös siitä toisesta taulutilkustani, kun kerran tuossa puuhassa olin. Tässä siis "Tumbling blocks":

535857.jpg

Väri on oikeastikin juuri noin huikean terrakotta kuin kuvassakin.

Even though most of my weekend was spent in school, dining and having fun, I also managed to finish my pullover or sweater or whatever one calls these garments. It is knitted from upwards down and it has absolutely no seams to sew, not one. Great! Now that I know how to make a sweater this way, I can say with certainty: there will be more. And the next one will look even better.

Only 370 grams of yarn (black Tahiti and orange/black viscose-yarn, whose name I have forgotten a long, long time ago) went into this sweater. And I should propably come up with a nice name for my sweater, but I'm all out of ideas.

In the lower picture you can see the patch I mentioned earlier: "Tumbling blocks". The colour is a beautiful terracotta shade, every bit as lovely as in the picture.