Minulla on kasapäin kaikenlaista kerrottavaa ja blogattavaa, mutta nyt on pakko aloittaa tärkeimmästä ja kiireisimmästä asiasta, eli perjantai-iltana postista noudetusta Salaisen Ystäväni paljastuspaketista!

Olin itse asiassa jo edellisestä paketista asti uumoillut ja epäillyt arvaavani, kuka salainen ystäväni on, ja tällä kertaa arvaukseni meni ihan oikeaan ... =) Postileima antoi jotain osviittaa, mutta oikeastaan suurimman vinkin antoi edellisen paketin mukana tullut itsetehty kortti. Salainen ystäväni oli Orvokki, jonka blogissa on paljon esitelty hänen korttiaskartelujaan.

Ja tässä ne kaikki ihanuudet, mitä viimeisen paketin mukana minulle tuli:

2088390.jpg

Jälleen aivan ihana kortti, kaksi pientä nallea (joiden arvelen olevan tarkoitetut lapsilleni, ainakin Kuopus jo valitsi omakseen tuon ruskean), viehättävä keinuva tonttu, ihana vyyhti huikean väristä villalankaa sekä isoiso nippu leimakuvia, joiden avulla olisi helppoa aloittaa korttiaskartelu. Lisäksi mukana oli ohjeet ystävänauhojen punomista varten ja lankaakin niihin. Tonttu pääsi jo koristamaan uuninkylkeä, nallukat katosivat lasten käyttöön ja leimakuvat sekä ihanan langan talletin kätköihini odottamaan sopivaa käyttöhetkeä.

Kiitos Orvokki, sinulta on tullut pitkin syksyä monta isoa ja pienempääkin pakettia sekä lukuisia muistamisia niin sähköpostitse kuin kommenttilaatikkoonkin. Lahjasi ovat olleet huolella, ajatuksella ja ystävyydellä valittuja ja koottuja - kiitos!