Olo alkaa olla ihan ihmismäinen, joten huomenna suuntaan takaisin työpaikalle. Tässähän tämä työviikko mukavasti menikin...

Tänään taas muistui mieleen, että hyvänen aika, onhan meillä ne lapsetkin siellä maailmalla, tosin siippa kotiin tultuaan kierosti kysyi, että saiskohan niille jollain konstilla vähän jatkoaikaa siihen reissaamiseen... No, ei tuo nyt ihan tosissaan ollut, mutta viikko on mennyt ihan kevyesti sen kummemmin lapsia kaipaamatta - tosin olemmehan molemmat olleet kipeinäkin, joten siinä ei voi olla kuin iloinen, että lapset eivät olleet täällä vaatimassa huomiota - yhdenlaista lomaa se on sekin, kun voi sairastaa rauhassa ja itsekkäästi. Esikoinen jo sitten kerkesi tekstailemaan, että saako ostaa lenkkarit, ja tekstailuun kyllästyneenä soitin takaisin kuluja miettimättä. Mukava oli kuulla lasten ääntä, vaikka en kyllä myönnä, että ikävä olisi, enenen...

Hamsterin elämä sujuu mukavasti, vaikka joka päivä tulee netissä kohdattua uusia houkutuksia. Secret Wool, SNY-ni Katjan putiikkikin aukesi ja moni on sinne jo roposensa kantanut, mutta en sitten minä. No, ehtiihän tuota alkuryntäyksenkin jälkeen vielä. Toistaiseksi on omasta lankaläjästä, eikun siis vuoresta löytynyt sopivia lankoja tarpeisiin ja tarpeettomuksiinkin.

Eilen illalla sain koukuteltua loppuun viimeisimmän kolmiohuivini, josta tuli yllättäen omasta mielestäni kaunein ja onnistunein huivini ever. Se on parhaillaan pingottumassa parisängyllämme, ja kuvia siitä otan vasta sitten, kun saan kuvattua ulkona, auringonvalossa.

Samoin tikuttelin tänään valmiiksi tuon Aino-liivin. En osaa sanoa lopputuloksesta mitään, aika näyttää tuliko siitä susi jo syntyessään vai ihan käyttökamaa, sekin on parhaillaan kuivumassa ja pingottumassa parisängyllä. Saas nähdä missä ensi yönä nukutaan, kun peti on vallattu ihan muihin juttuihin.

IK:ta olen ehtinyt selata jo useampaan kertaan, mutta kyllä se vain niin on, ettei ensivaikutelma mihinkään erityisesti ole muuttunut. Nuo pari liiviä miellyttävät silmää, eli Aleita Shell, jonka yksinkertainen rakenne nyt vaan on nice, ja Eunny Jangin Katherine Vestin idea on hyvä, mutta en osaa kuvitella itseäni käyttämässä moista pitsistä riepaletta kuitenkaan. Oikeasti eniten ideoita löydän IK:n mainoksista, mikä nyt ei tietysti ole huono juttu sekään, mutta tuntuu vähän turhalta maksaa tilauksen hintaa vain mainoksista. No, ehdin toivoa ameriikan tuliaisina viimeisintä IK Crochetin numeroa, tosin en edes muista miltä ajalta viimeisin on, joten ehkä sieltä tulee jotain muutakin mukavaa kuin mainokset.

Viimeinen hamsteriviikko on alkamassa ja tekisi mieli tehdä vielä jotain isompaa, mutta aloittaminen tuntuu ongelmalliselta. Joten jotta lankaa kuluisi ja käsillä olisi tekemistä, kaivoin taas samettilankoja esiin ja niin syntyy taas huivia lätkää siipan kanssa katsoessa. Hmmm, olisikohan sittenkin pitänyt laittaa tuohon mustavalkoiseen huiviin mukaan kirkas punainen, olisi voinut sitten väittää, että ihan omaa Jyp-fanihuiviahan minä siinä koukuttelen... =)