Eilen illalla oltiin taas Kuopuksen kanssa tanssimassa rumbitaa. Kyllä tykkään, niin tyttökin, vaikka askeleet menevät sekaisin ja tulee hiki (siis minulle). Ensi viikolla tosin mamma saa mennä minun sijastani, on muuta mneoa, jota ei tällä kertaa voi jättää väliin.

Eilen illalla ehdin myös viimeinkin virkata sinisen huivini reunuksen loppuun ja päätellä sen viimeisenkin langan. Huivi on neulottu kaksinkertaisella langalla, toisena lankana on Regia Silk-sukkalanka ja toisena Novitan Bambu. Huivi on lämmin, paksu ja ihanan kutittamaton, eläväisen sininen, sillä samaa denim-sinistä tavoittelevat sävyt kuitenkin hieman eroavat toisistaan. Yritän ehtiä ottamaan huivista tänään kuvia, sillä se kulkee kaulalla mukanani (tykkään!) ja kamerakin löytyy laukusta... =)

Kuopuksen sukat toivottavasti valmistuvat jo tänään, kun pitää istua ensin kampaajalla ja sitten jäähallilla odottelemassa esikoista. Pakkasin kassiin mukaan taas uuden sukkalankakerän, tällä kertaa ajattelin päästää puikoille Filonan sukkalangan, jonka olen saanut blogivoittona... ööh, jos en ihan väärin muista niin Nirunarulta... Katastellessani eilen blogeja eteen hupsahti hauska sukkaohje, jota pitää päästä kokeilemaan.

Minustakin tuli sitten sukankutoja... Aamulla keräilin yhteen koriin valmiiksi eri laatikoista sukkalankoja, kori tuli jo täyteen, mutta tiedän, että lisää lankoja on muiden laatikoiden uumenissa vielä ainakin toisen korillisen verran, ja noihin en vielä edes seiskaveikkoja mukaan heitellyt... ;-) Sukathan OVAT loistavia joululahjoja, arpajaisvoittoja jne. Tosin nyt mielessä pyörii jo ajatus neuloa kämmekkäitä ja kenties jopa lapasiakin - näinköhän tässä vielä tämän vuoden puolella ehdin ensimmäiset palmikkonikin neulomaan, kun vanhat neule-estoni kaatuvat näin ryminällä... =)))))