Ei meillä tanssita oikeasti, mutta kyllä lasten saaminen valikoimaan kirpparille vietäviä tavaroita (kirjoja, leluja, pelejä jne...) ihan jonkinasteisesta rumbasta käy. Hyvin homma kuitenkin alkoi ja lähti kulkemaankin, askelmerkit lienevät olleet kohdallaan, sillä nyt lasten pehmolelut mahtuvat yhteen jättisäkkiin (aiemmin niitä oli kaksi), kuopuksen kirjahyllyssä on tilaa uusillekin kirjoille ja pelihyllyihinkin tuli tilaa, puhumattakaan nyt sitten kuopuksen laatikostosta. Kaksi ikean sinistä kassia on ymmyrkymmyrkäisen täynnä, ja toivottavasti kaikelle löytyy uusi koti viikon päästä.

Minulla olisi vielä urakkaa lasten kirpparivaatteiden kanssa. Niitä on jemmassa vain noin pari isoa jätesäkillistä + pari pahvillatikollista + vielä kengät. Vaatteet ja kengät vien vanhempainyhdistyksen pöytään, missä olen itse myymässä. Huomisesta pitää uhrata tuolle hyvinkin useampi tunti.

Käsityöpuolella todettakoon, että nekin sujuvat kuin tanssi. Arpajaisiin on valmistunut palkinnoksi taas yksi pipo sekä usemapi reppumaskotti. Yritän joku päivä ehtiä ottaa kaikesta kuvia, nyt ei jaksa keskittyä, sillä mielessä pyörii sammakonmallinen reppumaskotti, joka on päästettävä kipuamaan koukulta esiin. Cheerio!