Ulkona on suoraan sanottuna ilma, joka on ihan suoraan sieltä syvältä, minne ei päivä paista eikä kuu kumota. Ei paljoa ilahduta edes pian edessä oleva viikonloppu.

Kummallisinta tässä työteliäässä viikossa on se, että suorastaan kaipaan ruoanlaittoa - asia, jota en rehellisesti sanottuna kyllä koskaan uskonut ikävöiväni. Minun on jo monta päivää pitänyt tehdä kalakeittoa tai nakkikeittoa tai jotain. Tarpeet ovat kaapissa, mutta minä olen kotona aina niin myöhään, että päivän ruoat on jo siippa tehnyt. Mutta tänään! Lähden töistä ajoissa ja teen ruokaa!

Kodinhoitohuoneen pyykkikaaoskaan ei hellitä, vaikka kuinka kone pyörisi. Jostain vain siunaantuu koko ajan lisää likaista tavaraa, ja pyykkikorit pullottavat. Voiko neljän hengen huushollissa tosiaankin olla näin paljon vaatteita????

Piti jo eilen mainita, että olen taas shoppaillut lankaa, en nyt ihan urakalla mutta kuitenkin. Kävin Anttilassa ihmettelemässä tarjousfloricaa, ja olin jo lähdössä kassalle sylillisen kanssa, mutta onneksi kuulin jostain kaukaa järjen äänen, ja ostinkin vain neljä kerää oranssia. Ja sitten pari kerää valkoista akryylikammotusta, mutta ei laadulla ole väliä, kun enkeleitä värkkää. Ja sitten bongasin hyllyn reunassa vielä lapun, jossa isoveli oli tarjouksessa, plussa-kortilla. Keräsin onnessani viisi kerää isoveikkaakin mukaani, maksoin kassalla ja kävelin ulos tyytyväisenä. Vasta hississä matkalla parkkihalliin vilkaisin kuittia - minulta oli otettu isoveljistä normaali hinta! Hetken harkitsin, mutta käännyin kuin käännyinkin takaisin, ja keskusteltuani kassaneidin kanssa sain langat tarjoushintaan, vaikka tarjous ei enää ollutkaan voimassa. Sain rahaa takaisin neljä euroa, joten ehkä kannatti palata... Ehkä nyt ymmärtävät napata vanhentuneen lappusenkin hyllynreunasta pois.

Puikoilla on tällä hetkellä kummitytön valkoinen kaulaliina, sitä on syntynyt n. 25 cm, ja vaaleansininen pipo (12.), jonka annan äidilleni heti, kun valmistuu. Löysin viimeisimpiin pipoihini kivan ribbineuleen, jonka nurja puoli taitaisi sopia pesukintaisiin kuin nenä päähän, joten iltasella varmaankin ryhdyn sitä jo kokeilemaan. Täytyy vain kaivella lankahuoneen uumenista soveltuvaa puuvillalankaa ja sitten sukkapuikot töihin!