Kaksi ja puoli kuukautta blogihiljaisuutta, hohhei. Mitäpä sitä selittelemään.

Ei minulla edelleenkään suuria asioita ole käsiteltävänä. Käsitöitä olen tehnyt ja perhe-elämää viettänyt, töissä käynyt ja kerran Tallinnassakin piipahtanut (ei lankaostoksia esiteltävänä...). Tämä kesä ja syksy on ollut minulle opettavaista aikaa. Opettavaista siinä mielessä, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan annoin itselleni luvan olla onnistumatta,  ja se on kuulkaas aika vapauttava asia, vaikka kyse ei ole sen kummemmasta kuin parin neuletempauksen epäonnistumisesta. Päätin viimein, että jätän tempaukset (ainakin pidemmät) sikseen ja neulon fiiliksen mukaan. Joten KYH ja KyJy jäivät kohdaltani torsoiksi, mutta ei mieleni ole siitä sen pahempi. Ne viimeiset KYHit, joita en valmiiksi saanut, taidan purkaa sen kummemmin selittelemättä. KyJyä varten aloitetuista töistä osa varmaan valmistuukin, osa taas ei. Mitäpä siitä. 

Lankavarastoani olen tarkastellut perin kriittisellä silmällä, ja laittanut jonkin verran lankoja myyntiin Ravelryn puolelle. Tallinnasta en tosiaankaan uusia hankkinut, Karnaluksiin kun en ehtinyt lähteä ja Liann Longadissa ei vaan mikään oikein iskenyt. Suurta lovea en varastoon ole vielä saanut aikaiseksi, sillä silloin tällöin sorrun Ravelryssä myös pienentämään muiden kanssaneulojien stasheja. Järkiperäistämistä tämä ehkä enemmän on - toivottavasti pääsen pikkuhiljaa eroon tästä rasittavasta sulovilenismistä.

Niin hyvin en ole vielä epäonnistumisistani opiksi ottanut, ettenkö voisi ravelryssä kuitenkin hypätä Kahelien porukan ihanasti boheeemeihin haasteisiin mukaan: nyt neulotaan ja virkataan aakkosten mukaan, lokakuussa A:lla alkavalla ohjeella. Minun lokakuun projektini on Askew -huivi, jonka langaksi valikoitui keväällä neuleretriitistä kotiutunut Lorna's Lacesin Shepherd Sport huikean syksyisessä väriteemassa Maple Grove. Huivi saattaa valmistua pikavauhdilla, sillä kaipaan jonkinlaista värienergiaa kipeästi lokakuun harmauteen...