Ensimmäiset kokeilut: Vasemmalla alunperin lilaa Nallea, alhaalla luonnonvalkoista Nallea tai seiskaveikkaa ja ylhäällä todella iäkästä, ilmeisesti seiskaveikan spot-versiota. Väreinä mm. Grape, Black Cherry, Cherry, Pink Lemonade, Lemon-Lime. Näistä langoista on käytetty viinipullopussiin tuo seiskaveikan spot-versio, sekä suurin osa tuosta alunperin lilasta nallesta värjätty tavara kuopuksen boleroon.

212886.jpg

Ja jatkoa seurasi: vasemmalla ja takana oleva lanka oli alkuperäiseltä väriltään siniharmaata. Lanka on veljen naisystävältä saatua ohutta kampavillaa, alkuperästä ei tietoa. Oikealla alunperin omenanvihreää 100 % babymerinovillaa, jota minulla oli vain yksi kerä eikä lankakaupasta enää lisää löytynyt. Väreinä näissä Lemon-Lime ja Orange.

212887.jpg

Ja sitten ennen ja jälkeen-kuvat: Yläkuvassa äärimmäisenä vasemmalla vihreää spot-kuvioitua seiskaveikkaa, seuraavaksi pätkävärjättyä nallea (käsittämätöntä, että olen tuon väristä lankaa joskus ostanutkin...), sitten valkoista nallea ja äärimmäisenä oikealla edelleen veljen naisystävältä saatua ohutta kampavillaa, alkuperäinen väri siis ennen värjäystä tuollainen... harmaa.
Ja alakuvassa vasemmalla Lemon-limestä lisäsäsvyä saanut vihreä seiskaveikka, keskellä edessä tuo pätkävärjätty nalle uudessa asussaan, keskellä takana valkoisesta oranssiksi muuntunut nalle ja oikealla kauniin marjapuuronpunaiseksi punastunut entinen harmaa kampavilla. Väreinä siis Lemon-limeä, Orangea, Lemonadea, Black Cherryä ja Cherryä.

212889.jpg
212891.jpg