Onpa ollut tapahtumarikasta touhua näissäkin "lepopäivissä". Eilen aamulla starttasin Helsinkiin kirpparille puoli seitsemän tienoissa. Puoli kahdeksalta olin jo täydessä touhussa järjestelemässä pöytää, ja siinä samalla myymässä kamojani. Kirpparipäivä oli aika lyhyt, sillä vähän ennen kahtatoista jätin kaverini yksin pitämään hommaa pystyssä (tämä oli sovittu jo etukäteen) ja hyppäsin autoon.

Yhden tienoissa olin sitten jo Lohjalla, jäähallissa. Esikoisella alkoi ottelu klo 13.30, ja sitä ennen seurasin joutessani -96 syntyneiden ottelua, kentällä kun oli pelaamassa ystävättäreni poika. Suurimman osan siitä ottelusta puhuinkin ystäväni kanssa puhelimessa, joten hän sai ajantasaista selostusta tilanteesta siinä sivussa... =)

Esikoisen joukkue aloitti siis matsinsa klo 13.30 ja lähes alusta asti oli kyllä selvää, kuinka hommassa tulee käymään. NuPS johti muistaakseni 2-1, kun lohjalainen pelaaja taklasi selkään ja joutui suihkuun, ja NuPS sai pelata viisi minuuttia ylivoimaa. Esikoinen ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan tylysti teki kolme maalia peräkkäin... Äitikin sai siis ihailla aikamoisia tuuletuksia kentällä. Lopputulos oli 4-11, kotijoukkue koki siis varsin karvaan tappion, mutta aikamoisen häviöputken jälkeen oli ilo seurata esikoisen joukkueen riemua.

Ilta kului uusia kirppistavaroita haaliessa ja kerätessä, kunnes sitten istahdin sohvalle ja neuloin loppuun perjantaina aloitetun pipon:

1264014.jpg
Lankana siis Moss Space ja tähän kului sitä 75 g. Hamsterikuukauden saldo on siis korkattu!

Tänään olin taas kirpparilla, tällä kertaa ihan koko päivän, ja sen huomaa... Olen aivan slut, jalkoja pakottaa ja väsyttää, mutta tavara väheni taas radikaalisti ja kukkaroon tuli täytettä. Lapsillekin löytyi pientä tuomista, ja kotiin tultua isäntä odotteli kotipihalla - ei toki minua, vaan koeajelulle tulleita nuoria miehiä, meillä kun oli ylimääräinen auto myynnissä. Menneestä sanamuodosta voittekin sitten päätellä, kuinka siinä kävi - nyt on yksi auto vähemmän huushollissa, ja hetken aikaa ihan vöyräs olokin... =)  Huomisesta täytyy sitten totutella köröttelemään sillä pirssillä, joka aiemmin oli lähinnä siipan käytössä, sillä minulta meni auto "alta".

Että tällaista tällä kertaa tänne. Nyt leviää uunista herkullinen ranskalaisten ja sipulirenkaiden tuoksu, roskaruokaa on siis tarjolla autokauppojen ja kirpparimenestyksen kunniaksi!