Tuumasin, että tuo lankakassin sisällön määräarvailu hukkuu tuonne megapitkään postaukseeni, joten päätin tylysti blogiemännän diktatoorisella oikeudella laittaa tämän arvailukisan ihan omaan postaukseensa. Lupaan ja vannon, että kaikki aiempaan postaukseen tulleet arvaukset osallistuvat myös kisaan, mutta jospa joku uusi innokas arvailija tästä vielä innostuisi...=)

814934.jpg

Siispä: arvaa kuinka paljon tässä kassissa on Tallinnasta tuotua lankaa! Kaksi lähimmäksi arvannutta palkitaan blogiemännän valikoimalla palkinnolla, joka saattaapi olla vaikkapa Tallinnasta tuotua lankaa... tai sitten jotain aivan muuta! Arvailuaikaa annan keskiviikkoon 15.8.2007 klo 20.00 asti, ja sitten katsotaan, miten hyvä "lankasilmä" lukijoillani on!

*****

Ja ihan OT:na on pakko mainita, että sain töihin uuden koneen ja näytönkin, ja voi sissus kun on kuvat teräviä ja tarkkoja... ihan hirvittää katsella noita omia rääväisyjä tällä näytöllä - onneksi kotona sentään on vanhan ja onneton näyttö, jossa nuokin näyttävät ihan hyviltä...=)