Jaa miksikö? No. Minä täytän aina joka syyskuu vuosia, ja tänä syyskuuna myös blogini täyttää vuoden. Lisäksi tuossa taannoin ylittyi 20000 kävijän raja, joten lienee syytä pienimuotoiseen juhlaan. Olen tässä pohdiskellut, millaisen arvonnan tai kisan laittaisin juhlan kunniaksi pystyyn, ja kun ei mitään tajunnanräjäyttävää ilmestystä tai ideaa nyt mieleeni juolahtanut, niin panen pystyyn sitten perinteiset kommenttiarpajaiset.... Toivon sinulta, armas lukijani, tähän postaukseen kommenttia kahteen asiaan:

1) Mikä on blogissani parasta?

2) Mistä tekemästäni käsityöstä pidät itse eniten?

Bloginpidon aikana tekemäni käsityöt löydät tuolta sivupalkin sivuista, sieltä voi rauhassa selata ja valita mieleistään.

Kommentointiaikaa on viralliseen blogisynttäriin asti eli 30.9.2007 klo 15.00 saakka. Tavoilleni uskollisena arvon yhden voittajan, joka saa mainetta, kunniaa ja palkinnon, sekä lohdutusvoittajan, joka saa myös mainetta, kunniaa ja vähän pienemmän palkinnon... =)

*****

Ai käsityöt? Pari vaakatilkkua on syntynyt lisää ja kolmas on kesken, lisää tulee ainakin niin kauan kunnes saan kasaan toista peittoa varten tarvittavat tilkut. Sitten voinkin rauhassa ommella kasaan molemmat!

Jotain uutta tekisi kuitenkin mieli aloittaa, siis jotain vähän isompaa, ja se jokin on todennäköisesti viimeinkin se esikoisen pusero. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä....=)

***

Edit-siskon terveisiä: voi vitsi, esikoinen ja kuopus saivat tänään uuden poika-serkun! Ja juhlan kunniaksi teki mieli vaihtaa sivupohjaakin... nyt ollaan taas ihan Keskiäkäisen väreissä... =)