Aviosiippakin soitteli ja kertoi tulevansa kotiin vasta maanantaina. Hyvällä tuurilla lapsetkin tulevat kotiin vasta maanantaina, joten siivous- yms. hommeleihin on mukavasti tässä aikaa. Kesäkuun viimeisen illan ja jo hyvän matkaa tätäkin kuuta olen käyttänyt tuon Abydosin parissa, ja viides kerä lankaa alkaa olla lopuillaan. Enää on siis yksi jäljellä, joten kovin montaa kerrosta ei pituuteen enää tule. Todennäköisesti täytyy viidennen kerän loputtua ensin tehdä pääntielle ja kädenteihin tuo viimeistelykerros, ja vasta sitten virkata helmaosa loppuun, että saa varmasti käytettyä tuon langan mahdollisimman tarkkaan.

Seuraavaksi olin ajatellut tehdä välillä jotain muuta, jospa vaikka tekisi jonkin keskeneräisen välillä loppuun... Tai jospa tekisi jostakin muuta yhdeksästä kirjasta jotain... Ensin täytyy kuitenkin tosiaan järjestellä nuo lankalaatikot uudestaan.

Laskeskelin tuossa vuoden alusta kulutettua langan määrää, ja pääsin kohtuulliseen summaan: 10 kg 480 g. Ja hyvällä tuurilla en ole ostanut uutta lankaa kuin ehkä 6-7 kilon verran, joten saattaisin vielä olla voiton puolella. Ja onneksi nyt on ollut selvästi havaittavissa tympääntymistä langanosteluun, se lienee hyvä merkki?? Kirjaostoihin en sen sijaan ole tympääntynyt, taidan vähän myöhemmin heinäkuussa vielä vingutella visaa ja käydä tilaamassa pari kirjaa The Book Depositorystä...

Väsyttääkö minua vai minkä ihmeen takia leukoja näin repii? No, ei se varmaankaan ole mitään vakavaa, ei ainakaan mitään sellaista, jota ei kahdeksan tunnin yöuni parantaisi... =)