Kerrankin jotain aitonaisellista perustelua valokuvan julkaisemiseen:

Taiteellisuuden kanssa on vähän niin ja näin, mutta huivin väri sopii niin hyvin blogin väritykseen, että on tämä pakko julkaista myös tässä ihan näkysällä... huivi tuli valmiiksi jo pari viikkoa sitten, mutta silloin unohtui kuvan ottaminen.

231832.jpg

Muuten oli mukava neuloa, mutta kun tätä väänsi 12 mm:n puikoilla, meni hartiat aivan totaaliseen jumiin. Huivi valmistui itse asiassa yhden vuorokauden työn tuloksena, mutta hartiat muistuttivat itsestään vielä pari viikkoa sen jälkeenkin... en taida ihan vähään aikaan ottaa noita paksuja puikkojani esille!

Eilinen ilta meni haukotellessa ja kuvia ladatessa, vuoteeseen kapsahdin jo puoli kymmeneltä eli väliin jäivät normaaliin viikko-ohjelmaan kuuluvat neulontaohjelmani Täydelliset naiset ja Big Brother... mitä lie BB-talossa tapahtunutkin, kun en ollut vahtaamassa! Sen sijaan makailin sängyssä taistellen unentuloa vastaan ja luin loppuun tuon Dan Brownin Meteoriitin. En oikein tykkää siitä, että nykyään arvaan tarinan roiston jo vähän kirjan puolenvälin jälkeen... haluaisin jännityksen säilyvän loppuun asti. Mutta kokonaisuutena tykkäsin tästä enemmän kuin Da Vinci-koodista, vaikka molemmissa näissä on minua kiehtova aihepiiri. Meteoriitin tarina kulki aavituksen verran jouhevammin, ja tämän tarinan salaliitto oli jotenkin uskottavammissa mitoissa - jos nyt jenkeissä mitään sellaista mittaa onkaan. Mutta luettu nyt on ja seuraavaksi käsittelyyn pääsikin P.D. Jamesin uusin eli Majakka. Siitä lisää joskus myöhemmin, kun se on luettu.

Unten maille siirryin vasta lähempänä yhtätoista, mutta kyllä on tullutkin nukuttua ja kyllä väsyttikin! Kuopusta juoksutettiin oikein urakalla vessassa ennen nukkumaanmenoa, eikä vahinkoja enää tapahtunut.

Tänään on vuorossa sitten taas painonhallintaryhmän kokoontuminen, ja illalla lentistreenit. Täytyy tänään vähän kysellä, mitä tuolle painonpudotukselle voisi tehdä, kun paino ei vain tunnu menevän alaspäin hyvästä yrittämisestä huolimatta. Myönnän, en jaksa pitää ruokapäiväkirjaa, mutta kyllä ne kaikki asiattomat syömiset tuolla takaraivossa ovat tallessa siitäkin huolimatta. Tiedän myös, että liikunta on jäänyt turhan vähälle, pelkällä hyötyliikunnalla kun ei se paino lähde putoamaan, mutta itseni tuntien tarvitsisin tähän alkuun hieman nopeampaa painonpudotusta, että motivaatio säilyisi. No, katsotaan, sanoi lääkärikin...